Een keuken op maat

Een keuken op maat

Ieder persoon is anders en heeft een geheel eigen smaak. Dat is niet alleen terug te zien in de kleren die iemand draagt en de hobby's die iemand heeft, maar ook in de keuze voor een keuken. Door al deze verschillen is ook elke keuken anders en dat betekent dat ieder huis vraagt om een keuken op maat. Gelukkig is dat zeker mogelijk, waardoor uw droomkeuken tot leven kan komen. 

Maak een afspraak

Afmetingen van een keuken op maat

Om een keuken op maat te plaatsen, moeten uiteraard allereerst de juiste keukenafmetingen bekend zijn. In een nieuwbouwwoning is dit vaak erg eenvoudig, want daar zijn de muren en het plafond recht en heeft u geen last van rare hoekjes. In oudere woningen is het plaatsen van keukens op maat iets meer een uitdaging. Niet alle oudere huisjes hebben namelijk een rechte muur, dus dat maakt het wat lastiger om de keuken geheel op maat te maken. Hoe dan ook is het altijd mogelijk om een keuken op maat te maken. 

Een keuken op maat die aan al uw wensen voldoet

Naast het letterlijke op maat maken van een keuken, is ook het figuurlijke op maat van toepassing. Bij andere mensen, in showrooms, op Pinterest en in woontijdschriften ziet u vaak keukens die uw interesse wekken. Maar eigenlijk komt het vrijwel nooit voor dat de getoonde keuken volledig matcht met uw woonwensen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u liever een andere handgreep op de keukenkastjes zou zien of de voorkeur hebt voor een ander materiaal aanrechtblad. Het mooie hieraan is, is dat een keuken op maat u dit allemaal biedt.

Verschillende soorten keukens op maat

Afhankelijk van de grootte van uw keuken kijken we welke keukenindeling hier het beste bij past. Wellicht biedt uw keuken voldoende ruimte om een kookeiland te plaatsen. Maar misschien is het wel zo dat een hoekkeuken een veel betere keuze is. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een rechte keuken of een ronde keuken op maat. Wanneer u een kleine keuken heeft, is een rechte keuken vaak de ideale oplossing. Bij Tieleman Keukens leveren we ook aangepaste keukens, die geschikt zijn voor mensen in een scootmobiel of rolstoel. 

Keukens op maat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keuken op maat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Uw eigen keuken op maat

Bij Tieleman Keukens hebben we een handige tool ontwikkeld waarmee u uw eigen keuken op maat kunt ontwerpen. Veel van onze klanten zijn u al voorgegaan en inmiddels hebben we vanuit die tool al heel veel keukens op maat in ons bestand.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs in de showroom. Vraag in ieder geval ons magazine aan, want hiermee doet u alvast wat inspiratie op voor uw nieuwe keuken. 

Vraag kosteloos ons magazine aan