Bedrijfskeuken

Bedrijfskeuken

Het werk is voor veel mensen een tweede thuis. Een fulltime of parttime baan, we brengen veel van onze tijd door op het werk. Om van het werk een fijne plek te maken die het gevoel van thuis geeft, zijn niet alleen fijne collega's en een goede werkplek belangrijk maar ook een bedrijfskeuken met kantine laten u thuisvoelen op het werk. Zo kiezen tegenwoordig veel bedrijven voor een bedrijfskeuken om voor het personeel een thuissituatie te creëren.

Bedrijfskeuken met het gevoel van thuis

Een bedrijfskeuken geeft het gevoel van thuis, een gevoel van gezelligheid, een gevoel van rust. Tijdens de lunch, een overleg met een kop koffie of thee of na het werk, een kantine met een mooie bedrijfskeuken geven rust. Een bedrijfskeuken geeft net dat beetje extra voor uw werknemers. 

We hebben al bij verschillende bedrijven een bedrijfskeuken mogen plaatsen. Een voorbeeld hiervan is de bedrijfskeuken bij Adviesgroep de Vogel in Middelharnis. Omdat groen de kleur is die bij dit bedrijf hoort, is ervoor gekozen deze kleur terug te laten komen in de keuken. Een stijlvolle keuken die van alle gemakken voorzien is en de werknemers in de watten legt. Daarnaast zorgt de styling van de keuken voor een fijne sfeer.

Bedrijfskeuken plaatsen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer weten over bedrijfskeukens?

Wilt u ook een fijne plek creëren voor uw werknemers met een bedrijfskeuken? Bij Tieleman Keukens helpen wij u graag bij het samenstellen van de beste bedrijfskeuken. Wat zijn belangrijke elementen die terug moeten komen in de keuken, of welke uitstraling moet de keuken hebben. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een bedrijfskeuken.  Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. Via onze afsprakenplanner kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een afspraak maken.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Bedrijfskeuken Adviesgroep de Vogel
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Bedrijfskeukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Bedrijfskeukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek