Tieleman

Luxe keukenmerken

  

Bij Tieleman Keukens vindt u een breed arsenaal aan luxe keukenmerken. Keukenmerken die aan verschillende wensen voldoen. Voor iedereen een keuken op maat. Hieronder een greep uit onze luxe keukenmerken.

Keller Keukens

Dit Nederlandse keukenmerk is met haar toonaangevende design een echte smaakmaker in keukenland. Keller Keukens zijn vertaald naar de internationale trends en voldoen aan de ontwikkelingen van het laatste uur. Haal de luxe in huis met een Keller Keuken van Tieleman Keukens. Lees meer over Keller Keukens.

Schüller Keukens

Dit gerenommeerde Duitse keukenmerk staat voor kwaliteit. Schüller Keukens zijn echte familiekeukens met oog voor detail. Maar ook starters kunnen met Schüller kiezen voor een luxe keuken tegen een betaalbare prijs. In een Schüller keuken is niets te gek, alles is mogelijk! Van de nieuwste apparatuur tot diverse keukenstijlen. Lees meer over Schüller Keukens.


Eggersmann keukens

Perfectie tot in detail, dat ziet u meteen terug in een Eggersmann keuken. De technische perfectie, de tijdloze elegantie en het strakke design maken dit keukenmerk uniek. Met Eggersmann kunt u uw eigen keuken samenstellen, een keuken die precies aan uw wensen voldoet. Kom de keukens van Eggersmann bewonderen in onze showroom, u bent meteen verliefd. Lees meer over Eggersmann keukens.


Next125 keuken

Next125 keukens hebben een uitgesproken keukenstijl. Next125 is één van de luxe keukenmerken waarin geen enkele keuken hetzelfde is. Kleursamenstellingen en keukenindelingen kunnen eindeloos variëren. Lees meer over Next125 keukens.

Snaidero keukens

De Italiaanse keukenstijl van Snaidero is een verstandige keuze. Snaidero is het pareltje onder de luxe keukens. De uitgebreide en exclusieve keukencollectie van Snaidero is een lust voor het oog. Het motto van Snaidero is 'Cucine per la Vita', oftewel 'keukens voor het leven'. Lees meer over Snaidero keukens.