Greeploze keukens: strak én functioneel

Greeploze keukens: strak én functioneel

Greeploze keukens zijn tegenwoordig helemaal in! Vele keukens hebben inmiddels geen handgreep of knop meer. Vrijwel iedere moderne keuken of design ís dus al greeploos! Greeploze keukens zien er strak uit, maar zijn ook ontzettend functioneel. Door de integratie van nieuwe technieken als soft-motion en tip-on zijn keukengrepen overbodig geworden. Wordt uw nieuwe keuken ook een greeploze keuken?

Greeploze keukens dankzij soft-motion & tip-on

Greeploze keukens zijn mogelijk door nieuwe technieken zoals soft-motion en tip-on. Soft-motion is een techniek die ervoor zorgt dat keukendeurtjes worden afgeremd, wanneer iemand een deurtje sluit. Hetzelfde geldt voor lades. Dit systeem zorgt er dus voor dat kastjes, deurtjes en lades niet beschadigd raken en langer meegaan. Ook zonder handgrepen!

Ook een greeplijst is niet meer nodig om deurtjes en lades makkelijk open te doen. Het tip-on systeem zorgt er namelijk voor dat een keukendeur of lade automatisch wordt geopend wanneer u er zacht op duwt. Kiest u voor tip-on deuren en lades? Dan oogt uw moderne keuken nóg strakker. 

Functionaliteit van een greeploze keuken

Door soft-motion en tip-on zijn greeploze keukens ontzettend functioneel. Ze zijn gebruiksvriendelijk, ogen ruimer en zien er nog strakker uit. Wanneer u kiest voor een greeploze keuken, moet u er wel rekening mee houden dat deurtjes en lades ietwat gevoeliger zijn voor ‘vette vingers’. Zeker als u voorkeur heeft voor een hoogglans greeploze keuken. Dit komt omdat u geen gebruik meer maakt van handgrepen, maar de deurtjes en lades direct op het oppervlak opent. De keukendeurtjes zullen in dit geval dus iets vaker schoongemaakt moeten worden met bijvoorbeeld een microvezeldoekje. Dit komt natuurlijk ook de hygiëne in de keuken ten goede en u krijgt er een strakke, functionele greeploze keuken voor terug!

Bezoek onze showroom

Benieuwd naar ons assortiment greeploze keukens of wilt u uw huidige keukendeurtjes vervangen? Neem een kijkje in onze showroom voor de nieuwste trends of vraag kosteloos ons brochurepakket aan.

Greeploze keukens van Tieleman keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Greeploze keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Witte greeploze keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek