Tieleman

Keukenapparatuur

  
Een nieuwe keuken moet er niet alleen mooi uitzien, maar moet tevens functioneel zijn. Tegenwoordig zijn er heel veel apparaten om koken, afwassen en koffiezetten een stuk makkelijker te maken. Bij Tieleman Keukens kun je niet alleen keukens, maar ook keukenapparatuur bekijken. Hieronder een selectie van keukenapparaten, die wellicht een plekje verdienen in jouw toekomstige droomkeuken?

Keukenapparatuur: de must haves

Sommige keukenapparatuur mogen echt niet ontbreken in een keuken. Het gaat hier om de echte must haves. Denk bijvoorbeeld aan een koelkast, kookplaat of oven. Bekijk onderstaand de apparaten die in vrijwel elke keuken onmisbaar zijn. 

Kookplaat

Ga jij voor een elektrische kookplaat, een inbouw kookplaat of vind je koken op gas prettiger? Het hangt af van je eigen voorkeur voor keukenapparatuur. Een gaskookplaat is makkelijk te bedienen, goedkoop in aanschaf en er zijn geen speciale pannen nodig. Een ouderwets gasfornuis is echter wel gevaarlijker en moeilijker schoon te maken. Een elektrische kookplaat ziet er strakker uit (vooral in een moderne keuken) en de temperatuur is preciezer te regelen, alleen verbruikt een elektrische kookplaat meer energie en hebben de kookzones meer tijd nodig om af te koelen. Kom naar Tieleman Keukens in Middelharnis en onze adviseurs helpen je om een goede kookplaat als keukenapparatuur te kiezen.

Keukenapparatuur

Koelkast

Een belangrijk onderdeel van je nieuwe keuken is natuurlijk de koelkast. Wanneer je kiest voor de inbouwapparatuur van Tieleman Keukens, weet je zeker dat je nieuwe koelkast professioneel in de nieuwe keuken wordt ingebouwd. Maak je keuze uit alle bekende koelkastmerken, zoals bijvoorbeeld Siemens. Wat dacht je overigens van een wijnkoelkast?´╗┐

Vaatwasser

Nooit meer afwassen en afdrogen. Het klinkt als een droom, maar met een vaatwasser wordt het werkelijkheid! Afwasmachines zijn tegenwoordig veel beter dan vaatwassers van tien jaar geleden. Ze gaan zuiniger met water om en zorgen voor een nog schonere vaat. Daarnaast kan een afwasmachine, net als andere keukenapparatuur, ingebouwd worden, waardoor je geen lelijke witte kast in je keuken hebt staan. Heb je geen grote vaatwasser nodig? Dan kun je ook kiezen voor een mini-vaatwasser. Deze zijn kleiner en nemen minder plaats in. Daarnaast besparen ze elektriciteit.´╗┐

Oven

Een oven is al lang niet meer weg te denken uit een hedendaagse keuken. Maar Tieleman Keukens gaat verder. Ons uitgebreide assortiment ovens bestaat uit ovens voorzien van alle moderne technieken, zoals grillen, bakken, stomen en ovens voorzien van een magnetronfunctie. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig ook voor de voordelen van een stoomoven bij het kiezen voor keukenapparatuur. In een stoomoven worden gerechten door middel van stoom bereid, waardoor vitamines en de smaak veel beter behouden blijven. Kies bijvoorbeeld voor een stoomoven uit de keukenapparatuurlijn van Miele. Deze complete lijn bestaat uit ovens en stoomovens, voorzien van een innovatief design gecombineerd met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Met een stoomoven eet je gezonder en smaakvoller!

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur: de nice to haves

Sommige keukenapparatuur is fijn om te hebben, maar niet geheel noodzakelijk. Oftewel de nice to haves. ´╗┐Onderstaande apparatuur is dan ook te overwegen als je bijvoorbeeld nog extra budget beschikbaar hebt, of als je je keuken wilt voorzien van gebruiksvriendelijke luxe.

Quooker

De Quooker is een kokendwaterkraan. Binnen één seconde komt er kokend water uit de kraan. Je hebt daardoor dus geen waterkoker of fluitketel meer nodig. Bij Tieleman Keukens raden we de Quooker zeker aan als keukenapparatuur! Vooral omdat een Quooker veiliger voor kinderen is dan een traditionele waterkoker. Lees meer over de Quooker >>

Keukenapparatuur

Afzuigkap

Een afzuigkap hoeft niet lelijk te zijn! Tegenwoordig zijn er veel soorten afzuigkappen, die qua stijl perfect aansluiten bij een keuken. Vooral strakke afzuigkappen met rechte wandschouwen zijn helemaal in! Kom naar Tieleman Keukens en bekijk de mooiste afzuigkappen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stille afzuigkap? Wij informeren je graag over deze vorm van keukenapparatuur. Er is overigens ook een filter om de lucht te zuiveren: het PlasmaMade filter. Een aanrader om deze informatie even te lezen.

Keukenapparatuur

Espresso-apparaat

Steeds meer mensen ruilen een Senseo-apparaat of een ouderwets filterkoffieapparaat in voor een espresso-apparaat. Een espresso-apparaat produceert namelijk heerlijke koffie, die puurder en sterker smaakt. Nog mooier is het om een espresso-apparaat als keukenapparatuur in te bouwen in je toekomstige keuken. Dit ziet er strakker uit dan een apparaat op het keukenblad en biedt dus ook esthetische voordelen.  

Tip: waar moet je aan denken als je een keuken koopt? Wij hebben een handige checklist gemaakt! Print uit en neem mee naar de keukenzaak.