Tieleman

Contact

  


Gewijzigde openingstijden: 
-  

in verband met onze Jubileum Personeelsreis op 17 en 18 september zijn Tieleman Keukens en Lunchroom Werelds InSide geopend vanaf 09:30 tot 16:30 uur. Echter zijn er op deze dagen geen adviseurs, magazijnmedewerkers of monteurs aanwezig.

klik hier voor onze openingstijden

Tieleman Keukens is gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! 

In de unieke keukenshowroom van Tieleman Keukens krijg je alle gelegenheid om op je gemak rond te kijken. De opstellingen zijn zo gemaakt dat je een reëel beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast staat alles gevarieerd opgesteld met voldoende wisselingen in stijl, materialen en prijs. Bij ons kun je kosteloos parkeren & daarnaast is er kosteloos WIFI (zonder inlogcode).

Wil je bij je bezoek direct geadviseerd worden, dan verzoeken wij je een afspraak te maken. Onze showroom is ook 's avonds op afspraak geopend. Onze adviseurs komen ook graag 's avonds bij je thuis. Maak gemakkelijk&snel een afspraak.

De allermooiste keukenshowroom van Nederland is gemakkelijk bereikbaar en slechts 30 autominuten van Rotterdam, Breda en Goes. Bereken jouw route en maak een routebeschrijving via Google Maps.

Ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen.


Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, zijn uitsluitend voor intern gebruik en kunnen ten alle tijden worden aangepast of verwijderd.