Aanschaf en plaatsing

Aanschaf en plaatsing

Het kopen van een keuken is een investering voor jaren. Investeer daarom tijd en aandacht in de voorbereiding. Bij Tieleman Keukens vinden we dat het kopen van een keuken een feest moet zijn. Maar hoe ziet uw Tieleman keukenreis eruit? Wij vertellen u graag hoe "het kopen van een keuken moet een feest zijn" er nu werkelijk uitziet.

Geplaatste Tieleman-keuken Rotterdam
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Tieleman keukenreis

Het proces van aanschaf tot plaatsing en jarenlang kookplezier verloopt middels een aantal stappen. In de volgende stappen nemen we u graag mee in het proces van het kopen van een keuken.

Stap 1: Oriëntatie, voorbereiding en uw stijlboek

Het kopen van een keuken begint bij de oriëntatie. Wat is er allemaal te koop en wat vind ik mooi? Blader door woonbladen heen of laat u online inspireren op bijvoorbeeld Pinterest. Vraag ook ons Tieleman Magazine aan waarin u veel keukeninspiratie kunt vinden.

Om uw oriëntatie en voorbereiding te optimaliseren heeft Tieleman Keukens deze nieuwe website zo ingericht dat u alle afbeeldingen op kunt slaan in uw eigen stijlboek. In 3 simpele stappen heeft u alles in een mooi en handig visueel overzicht:

Het is wel verstandig om een vrijblijvend account aan te maken zodat u alles op kunt slaan en er niks verloren gaat.

Nu inzichtelijk is hoe uw keuken er ongeveer uit moet gaan zien is het handig om een afspraak te maken. Indien u uw persoonlijke stijlboek deelt met onze verkoopadviseur kunnen zij al aan de slag om uw afspraak voor te bereiden.

Stap 2: Bezoek en afspraak unieke keukenshowroom

Wij heten u van harte welkom in onze unieke keukenshowroom in Middelharnis. U kunt ons altijd vrijblijvend bezoeken om inspiratie op te doen. Indien u direct geadviseerd wilt worden, raden we u aan om ruim van tevoren een afspraak te maken.

Onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of zelfs een complete lunch gaat u dan in gesprek met een adviseur. Wij nemen ruim de tijd voor u om al uw wensen te inventariseren, door onze showroom te lopen en u alles te laten zien en voelen. Tijdens het gesprek maken en presenteren we een schets/ontwerp van uw toekomstige keuken. Ook wordt er voor u een offerte opgesteld die de adviseur met u doorneemt. Dit kan natuurlijk ook in een tweede afspraak zijn.

Vol van inspiratie en informatie neemt u de offerte mee om alles thuis nog eens goed door te nemen en te bespreken. Het kan natuurlijk ook zijn dat alles in 1 keer naar wens is.

Stap 3: Handtekening zetten

Bij Tieleman Keukens geven wij u graag de tijd om rustig na te denken voordat u een handtekening zet onder de offerte. Wilt u toch nog iets wijzigen in het keukenontwerp of zijn er in de tussentijd nieuwe noviteiten die u aan uw keukenontwerp toe wilt voegen? Natuurlijk is dat geen enkel probleem. Uw adviseur neemt graag de tijd om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. 

Wanneer de keuken helemaal naar wens is en de handtekening gezet is, proosten we op de aanschaf van uw nieuwe keuken.

Geplaatste Tieleman-keuken Middelharnis
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Stap 4: Inmeten en bestellen

Nu de handtekening is gezet, zit het werk er voor u op en kunnen wij aan de slag met het bestellen van uw keuken. Voordat we uw keuken gaan bestellen, komen we bij u langs om de keuken in te meten. De opgemeten maten worden vergeleken met de tekening van de verkoopadviseur. Tussentijds kunt u uw keuken altijd nog wijzigen. Als alles helemaal klopt, worden uw aansluittekeningen gemaakt (dit kan in sommige gevallen ook eerder) en kan de keuken besteld worden.

De levertijd van een gemiddelde keuken is ongeveer 12 weken, afhankelijk van het gekozen merk en model én van de levering van onze leveranciers. Wanneer een keuken gemonteerd kan worden is tevens ook afhankelijk van de planning van ons eigen montageteam. Uw keuken wordt een aantal weken voorafgaand aan de montage geleverd in ons magazijn, zo is er voldoende tijd om bij te bestellen mocht de levering incompleet of onjuist zijn. In het gehele proces wordt alles meerdere malen gecontroleerd.

Stap 5: Plaatsen van uw keuken

Eindelijk is het dan zover, uw keuken wordt geplaatst! De bezorging en montage van uw keuken wordt gedaan door onze eigen vakmensen. Het plaatsen van een keuken is een zeer nauwkeurig werk waarvoor Tieleman Keukens een team met uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis heeft.

Wanneer de keuken geplaatst is, nemen wij alle verpakkingen, afval en bouwmaterialen mee en laten wij de keuken schoon achter. Het genieten van de keuken kan dan past echt beginnen!

Stap 6: Genieten van uw droomkeuken

Nadat de keuken geplaatst is en onze monteurs vertrokken zijn, kunt u gaan genieten van uw droomkeuken. De keuken die helemaal naar uw wens is samengesteld en waar u jarenlang plezier van zult beleven. Na enige tijd komen wij nog een keer bij u langs om de keuken helemaal na te lopen en na te stellen. 

Bij Tieleman Keukens houdt de service niet op wanneer uw keuken geplaatst is. Op een Tieleman-keuken heeft u namelijk een levenslange service. Een keuken wordt dagelijks gebruikt, dus kan het wel eens voorkomen dat er iets stuk gaat of er lekkage optreedt. Geen probleem, want onze eigen (service)monteurs komen bij u langs en lossen het op. Ook al is uw Tieleman-keuken iets ouder, dan nog komen we langs om het probleem te verhelpen. In ons archief bewaren we elk detail van alle verkochte keukens van de afgelopen 30 jaar.

Met één telefoontje naar onze eigen serviceafdeling wordt de melding in behandeling genomen en maken wij zo snel mogelijk een afspraak om bij u langs te komen. Natuurlijk is het ook mogelijk een servicemelding online te doen.

Geplaatste Tieleman-keuken Oostvoorne
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Het kopen van een keuken moet een feest zijn en gaat natuurlijk verder dan alleen uw handtekening. Kom langs in onze unieke keukenshowroom en laat u inspireren. 

Kom langs in onze unieke keukenshowroom