Tieleman

Klassieke keukens

  

Klassieke keukens passen perfect in de meest uiteenlopende huizen. Een klassieke keuken is statig en elegant en geeft een nostalgische sfeer in huis. Naast dat deze keukens warmte en gezelligheid uitstralen, geven ze ook een nostalgische sfeer. Symmetrische lijnen, ornamenten, zuilen en haarden worden veel toegepast in klassieke keukens. Je klassieke keuken compleet maken? Oude serviezen en erfstukken passen perfect binnen het plaatje van een klassieke keuken. 

Vraag het gratis Tieleman Keukens Keukenmagazine aan


Wat kenmerkt een klassieke keuken?

Een klassieke keuken is vaak geen strakke keuken. Klassieke keukens kenmerken zicht door:

  • - Sierlijke fronten
  • - Een gietijzeren fornuis met een oven
  • - Een natuurstenen spoelbak

Een klassieke keuken past goed in een karakteristiek huis, bijvoorbeeld een oud herenhuis of een boerderij. We vertellen je graag meer over onze keukens in een persoonlijk gesprek. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Klassieke keuken Tieleman Keukens

Modern klassieke keuken

De klassieke keuken zoals we deze kennen van vroeger is in de loop van de jaren sterk veranderd. Klassiek is niet alleen maar meer brocante maar binnen de klassieke stijl past ook vintage en worden naast donkere kleuren ook lichtere pastelkleuren gebruikt. Het is de kunst van combineren om een klassieke keuken de uitstraling van vroeger te geven met de gemakken van nu. De combinatie van moderne apparatuur, klassieke elementen en accessoires en een passende kleur binnen de klassieke stijl zorgen voor de luxe en tijdloze uitstraling die een klassieke keuken heeft.

Onderstaand geven we verschillende klassieke keukens, van vroeger en van nu. Van keukens met een baldakijn tot aan de klassieke sierlijsten. Van glaskasten, kaderdeuren tot aan de sierlijke schouw, komgrepen en ophangrekjes. Afspraak maken?

Modern klassieke keuken Keller Chelsea 


Kiest u ook voor een klassieke keuken?

Een klassieke keuken van Tieleman Keukens is geen 'oude' keuken. Wanneer u kiest voor een klassieke keuken, dan krijgt u een keuken die is voorzien van de nieuwste mogelijkheden en innovaties. Een ingebouwde kokend-water-kraan? Een espressomachine? Of een kookpit voor de wokpan? Dit is natuurlijk gewoon mogelijk in klassieke keukens. Wel heeft de keuken een nostalgische look & feel in het gebruik van materialen.

Neem contact op met Tieleman Keukens of maak direct een afspraak

Maak een afspraak