Tieleman

Klassieke keukens

  

Klassieke keukens passen perfect in de meest uiteenlopende huizen. Een klassieke keuken is statig en elegant en geeft een nostalgische sfeer in huis. Naast dat deze keukens warmte en gezelligheid uitstralen, geven ze ook een nostalgische sfeer. Symmetrische lijnen, ornamenten, zuilen en haarden worden veel toegepast in klassieke keukens. Je klassieke keuken compleet maken? Oude serviezen en erfstukken passen perfect binnen het plaatje van een klassieke keuken. 

Modern klassieke keuken

De klassieke keuken zoals we deze kennen van vroeger is in de loop van de jaren sterk veranderd. Klassiek is niet alleen maar meer brocante maar binnen de klassieke stijl past ook vintage en worden naast donkere kleuren ook lichtere pastelkleuren gebruikt. Het is de kunst van combineren om een klassieke keuken de uitstraling van vroeger te geven met de gemakken van nu. De combinatie van moderne apparatuur, klassieke elementen en accessoires en een passende kleur binnen de klassieke stijl zorgen voor de luxe en tijdloze uitstraling die een klassieke keuken heeft.

Onderstaand geven we verschillende klassieke keukens, van vroeger en van nu. Van keukens met een baldakijn tot aan de klassieke sierlijsten. Van glaskasten, kaderdeuren tot aan de sierlijke schouw, komgrepen en ophangrekjes. Afspraak maken?

Modern klassieke keuken Keller Chelsea