Tijdloze keukens

Tijdloze keukens

Een tijdloze keuken is een keuken die neutraal en niet trendgevoelig is. Een keuken waar u jarenlang plezier van zult beleven. De materialen en vormen die gebruikt worden, blijven door de jaren heen actueel waardoor u niet na een aantal jaar uitgekeken bent op uw nieuwe keuken. Hoewel een tijdloze keuken neutraal is, kunt u de keuken van zoveel mogelijk comfort voorzien als u maar wilt. 

Jarenlang keukenplezier

Het grote voordeel van een tijdloze keuken is dat deze niet verouderd na een lange periode. Met een tijdloze keuken heeft u jarenlang keukenplezier. Doordat het design van een tijdloze keuken neutraal is, past het vrijwel in ieder interieur. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en rustige kleuren zoals (gebroken) wit of verschillende tinten beige en grijs gaat een tijdloze keuken lang mee zonder de charme te verliezen. 

Tijdloze keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Tijdloos keukenontwerp

Een tijdloos keukenontwerp komt tot stand door de kiezen voor strakke lijnen en rechte hoeken. Hiermee zorgt u ervoor dat de keuken één geheel vormt. Ook bestaat een tijdloos keukenontwerp uit een goede functionaliteit. In tijdloze keukens wordt gebruikgemaakt van duurzame materialen en is het belangrijk om aandacht te besteden aan een comfortabele hoogte van het werkblad, voldoende kastruimte en een slimme indeling van kasten en schuiven. 

Persoonlijke touch

Een tijdloze keuken hoeft zeker niet saai te zijn. Met verschillende accessoires en keukenapparatuur kunt u de keuken aankleden en geheel naar eigen wens vormgeven. Denk bijvoorbeeld aan een luxe stoomoven, een koffiemachine, een warmhoudlade of een kokendwaterkraan. Ook kunt u de keuken extra pit geven met kleurrijke accessoires. De basis van de keuken blijft steeds hetzelfde, maar de kleurrijke aankleding geven de extra touch aan de keuken.

Ontwerp online uw eigen keuken

Tijdloze keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Tijdloze keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Tijdloze keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Bekijk meer tijdloze keukens