Tieleman

Bijkeuken: wat is de perfecte indeling?

  


Een bijkeuken van Tieleman Keukens

Tieleman Keukens levert en monteert uiteraard ook bijkeukens. Vroeger was de bijkeuken vaak een standaard keukenblok met steriel witte keukenkasten en een RVS wafelblad. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk qua materialen, technieken en kleuren in iedere prijsklasse.

Vraag ons gratis magazine aan

Bijkeukentrends

Een trend is het door laten lopen van de woonkeuken in de bijkeuken. Gebruik van dezelfde stijl, kleuren en materialen maken één geheel van de twee verschillende ruimten. Heb je in je keuken een natuurstenen werkblad? Kies voor de bijkeuken dan voor een kunststof werkblad in dezelfde stijl. Hierdoor lijken de keukens wel op elkaar, maar bespaar je duizenden euro's. Laat je gerust informeren over de kosten.

Vaak wordt ook de frituurpan in de bijkeuken gezet met een aparte afzuigkap. Daarnaast worden ook de wasmachine en droger steeds vaker op hoogte ingebouwd zoals te zien is op onderstaande foto.

Bepaal de ideale indeling voor de bijkeuken

De indeling is overigens afhankelijk van de hoeveelheid ruimte en de apparaten die geïntergreerd moeten worden. Niet iedereen heeft een wasmachine of droger in de bijkeuken en in sommige huishoudens is er geen frituurpan, waardoor er ook geen afzuiginstallatie nodig is. De bijkeuken is ideaal voor keukenapparaten die je niet altijd gebruikt (bijvoorbeeld een grote diepvries) of als extra opslagruimte voor boodschappen.

Een bijkeuken kost overigens minder dan een normale keuken, vooral wanneer er alleen kasten geplaatst hoeven te worden. Als je hier meer over wilt weten, vertellen we dat met alle plezier tijdens een telefoongesprek.

Ga vrijblijvend in gesprek over bijkeukens

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs om te kijken wat er voor jou mogelijk is. In onze showroom zijn verschillende keukenopstellingen met bijkeukens te zien. We zoeken graag met je mee om voor jou een bijkeuken samen te stellen die aan al je wensen en eisen voldoet én die binnen je huidige interieur en je budget past.

Kom langs in onze showroom

Een luxe bijkeuken van Tieleman Keukens