Tieleman

Aanpak projectkeukens & nieuwbouwprojecten

  

´╗┐

Tieleman Keukens is al ruim 55 jaar ook uw partner bij nieuwbouwprojecten! Het leveren en plaatsen van projectkeukens is één van de specialiteiten van het hechte familiebedrijf (in binnen- en buitenland!).

Dankzij de gespecialiseerde kennis, de kwalitatief hoogwaardige producten en de eigen montagedienst is het mogelijk een totaalpakket aan te bieden waarbij de complete keukenaanpak geheel in handen is van Tieleman Keukens. Dit alles in nauwe samenwerking met de klant en de betrokken partijen. Door onder andere een vast team van onze eigen montagedienst in te zetten, streven wij naar 0 opleverpunten.

Tieleman ontzorgt uw complete nieuwbouwproject waaronder de meerwerklijsten, artist impressions, de technische tekeningen en de levering, montage plus oplevering van de keukens. De artist impressions leveren wij desgewenst voor uw complete project. Wij kunnen er ook voor zorgen dat het leidingwerk wordt aangepast, uw eventuele stucwerk wordt verzorgd en de bestaande keuken wordt gedemonteerd.

Tieleman mag inmiddels al jarenlang vele aannemers en projectontwikkelaars tot haar klantenkring rekenen. Naast reguliere nieuwbouwprojecten zijn er door de jaren heen veel projecten gedaan op het gebied van senioren / invalide keukens / gehandicapte keukens voor zorginstellingen, keukens op binnenvaartschepen (en overige maritiem), exclusieve keukens voor villaparken, totaalpakket keukens voor vakantieparken, keukens voor huurwoningen (woningcoö´╗┐rperaties), kantoorpanden, appartementencomplexen, winkels en winkelpanden.

Klantgerichte aanpak
Ook bij nieuwbouwprojecten is de klantgerichte aanpak van Tieleman Keukens de bron van het succes. Dat begint vanaf het moment van ontvangst in de showroom, waar aan de hand van de wensen van de klant een geheel individueel keukenontwerp op maat wordt samengesteld. En dat loopt door tot en met de plaatsing van de keuken door een team van eigen monteurs. De gebruiker van de keuken staat in dit proces altijd centraal.

Een overzicht van onze actuele projecten kunt u hier bekijken. Wilt u eens een vrijblijvend gesprek over onze mogelijkheden en de voordelen van ons unieke concept? Via de onze online afsprakenplanner kunt u gemakkelijk en snel een afspraak inplannen (ook bij u op kantoor).

Bekijk hier hoe wij uw keuken plaatsen.