Werkwijze nieuwbouw

Werkwijze nieuwbouw

Tieleman Keukens is al ruim 60 jaar ook uw partner bij nieuwbouwprojecten! Het leveren en plaatsen van projectkeukens is één van de specialiteiten van het hechte familiebedrijf, zowel in binnen- als buitenland.

Totaalpakket voor projecten

Dankzij de gespecialiseerde kennis, de kwalitatief hoogwaardige producten en de eigen montagedienst is het mogelijk een totaalpakket aan te bieden waarbij de complete keukenaanpak geheel in handen is van Tieleman Keukens. Dit alles in nauwe samenwerking met de klant en de betrokken partijen. Door onder andere een vast team van onze eigen montagedienst in te zetten, streven wij naar 0 opleverpunten.

Tieleman ontzorgt uw complete nieuwbouwproject

Tieleman ontzorgt uw complete nieuwbouwproject waaronder de meerwerklijsten, artist impressions, de technische tekeningen en de levering, montage plus oplevering van de keukens. De artist impressions leveren wij desgewenst voor uw complete project. Wij kunnen er ook voor zorgen dat het leidingwerk wordt aangepast, uw eventuele stucwerk wordt verzorgd en de bestaande keuken wordt gedemonteerd. Als klap op de vuurpijl verzorgen wij, indien gewenst, ondersteunende marketingactiviteiten om de verkoop van uw projectwoningen te stimuleren. 

Tieleman mag inmiddels al jarenlang vele aannemers en projectontwikkelaars tot haar klantenkring rekenen.

Naast reguliere nieuwbouwprojecten zijn er door de jaren heen veel projecten gedaan op het gebied van senioren keukens, invalide keukens, gehandicapte keukens voor zorginstellingen, keukens op binnenvaartschepen (en overige maritiem), exclusieve keukens voor villaparken, totaalpakket keukens voor vakantieparken, keukens voor huurwoningen (woningcoörperaties), kantoorpanden, appartementencomplexen, winkels en winkelpanden. Bekijk hier al onze partners.

Klantgerichte aanpak

Ook bij nieuwbouwprojecten is de klantgerichte aanpak van Tieleman Keukens de bron van het succes. Dat begint vanaf het moment van ontvangst in de showroom, waar aan de hand van de wensen van de klant een geheel individueel keukenontwerp op maat wordt samengesteld. En dat loopt door tot en met de plaatsing van de keuken door een team van eigen monteurs. De gebruiker van de keuken staat in dit proces altijd centraal, de klant is koning.

Wilt u eens een vrijblijvend gesprek over onze mogelijkheden en de voordelen van ons unieke concept (ook op gebied van marketing van uw project)? Via 0187-602555 of projecten@tieleman.nl kunt u gemakkelijk en snel een afspraak inplannen (ook bij u op kantoor).

Bekijk hier een greep uit onze actuele en gerealiseerde nieuwbouwprojecten