Tieleman

Keller Keukens: een spraakmakende revolutie in huis

  

Keller Keukens is een Nederlands keukenmerk. Het bedrijf ontstond in 1935, maar pas in 1946 begonnen de gebroeders Keller met het vervaardigen van keukens. In 1948 ontwierpen Gerard en Henk Keller de eerste luxe keukens. Op deze pagina vind u de nodige inspiratie.

Vraag ons gratis magazine aan


Tegenwoordig is Keller één van de grootste spelers op de Nederlandse keukenmarkt. Dit A-merk heeft allerlei soorten keukens. Landelijke keukens, nostalgische keukens, design keukens, greeploze keukens: ze zijn er in allerlei soorten en maten. De kans is groot dat jouw huidige keuken een Keller keuken is, aangezien Keller een groot marktaandeel heeft in Nederland.

Daarnaast heeft Keller Keukens een brede collectie, bestaande uit landelijke keukens (de Keller Firenze is daar een goed voorbeeld van), tijdloze keukens en moderne keukens. Wanneer je van klassiek-moderne keukens houdt, dan raden wij de Keller Almstein zeker aan! Dit is een unieke keuken met een gezellig bargedeelte.

Keller Keukens fabriceert verschillende collecties keukens: exclusieve collectie keukens in modern-klassieke stijl met bijpassende meubellijn. Greeploze designkeukens in diverse kleuren en de basiscollecties van Keller met veel eigentijdse keukens in alle stijlen: design, klassiek, modern en nostalgisch. Geef je de voorkeur aan een eenvoudige keuken, dan is de Keller Forte een krachtige keuze.

Eén van de lijnen waarbinnen enorm veel variatie mogelijk is, is Keller Elba. Je kunt je eigen kleur uitkiezen en qua opstelling is er uiteraard ook veel variatie mogelijk. Zo zijn er uitvoeringen met een kookeiland, die je keuken net dat beetje extra uitstraling geven. Maar ook met de Keller Fuente kun je eindeloos blijven variëren. Houd je van open keukens, bekijk dan zeker de Keller Marino en de Keller GL2000.

Geïnteresseerd in een keuken van Keller Keukens? Vraag het kostenloze brochurepakket aan via de website van Tieleman Keukens. Of kom langs in onze showroom in Middelharnis (in de buurt van Rotterdam) en bekijk veel voorbeelden van Keller Keukens.

Bekijk onze Keller Keukens


Model Marino in de kleuren Ash Grey en Pearl Grey. Vraag ook het Keller Keukens brochurepakket aan.

Model Marino in de kleuren Ash Grey en Pearl Grey