Tieleman

Keller Keukens: een spraakmakende revolutie in huis

  

Keller Keukens is een Nederlands keukenmerk. Het bedrijf ontstond in 1935, maar pas in 1946 begonnen de gebroeders Keller met het vervaardigen van keukens. In 1948 ontwierpen Gerard en Henk Keller de eerste luxe keukens. Op deze pagina vindt u de nodige inspiratie.

Vraag ons gratis magazine aan

Keller Keukens: een rijk assortiment

Keller Keukens zijn prachtige keukens in allerlei stijlen. Keller heeft een rijk assortiment aan kleuren en materialen in allerlei stijlen en budgetten. De stijlen zijn onderverdeeld in modern, klassiek, landelijk en industrieel. Het is zeker de moeite waard om onze inspirerende showroom te bezoeken om de Keller keukens met eigen ogen te zien. Daarnaast adviseren onze keukenadviseurs u graag en helpen u bij het uitzoeken van uw Keller keuken die perfect past in uw interieur. 


Keller Keukens in elke stijl 

Tegenwoordig is Keller één van de grootste spelers op de Nederlandse keukenmarkt. Dit A-merk heeft allerlei soorten keukens. Landelijke keukens, nostalgische keukens, design keukens, greeploze keukens: ze zijn er in allerlei soorten en maten. De kans is groot dat jouw huidige keuken een Keller keuken is, aangezien Keller een groot marktaandeel heeft in Nederland.

Daarnaast heeft Keller Keukens een brede collectie, bestaande uit landelijke keukens, tijdloze keukensmoderne keukens en industriële keukens


Keller Keukens: een exclusieve collectie keukens

Keller Keukens fabriceert verschillende collecties keukens: exclusieve collectie keukens in modern-klassieke stijl met bijpassende meubellijn. Greeploze design keukens in diverse kleuren en de basiscollecties van Keller met veel eigentijdse keukens in alle stijlen: design, klassiek, modern en nostalgisch. 

Eén van de lijnen waarbinnen enorm veel variatie mogelijk is, is Keller Elba. Je kunt je eigen kleur uitkiezen en qua opstelling is er uiteraard ook veel variatie mogelijk. Zo zijn er uitvoeringen met een kookeiland, die je keuken net dat beetje extra uitstraling geven. Maar ook met de Keller Fuente kun je eindeloos blijven variëren. Houd je van open keukens, bekijk dan zeker de Keller GL2000.

Voorbeelden van Keller Keukens

Laat u inspireren door de voorbeelden van prachtige Keller keukens! 

Bekijk onze Keller Keukens

Meer weten over Keller Keukens?

Bent u geïnteresseerd in een keuken van Keller Keukens? Vraag het kostenloze brochurepakket aan via de website van Tieleman Keukens. Of kom langs in onze showroom in Middelharnis (in de buurt van Rotterdam) en bekijk veel voorbeelden van Keller Keukens.

Maak een afspraak