In de complete keukenlijn van het Nederlandse merk Keller vinden we de Elba-serie. Binnen deze lijn zijn er tal van keukenopstellingen mogelijk, waarmee ook weer voldoende variatie mogelijk is. De getoonde keukenopstellingen zijn vaak ook nog leverbaar in tal van andere kleuren, waardoor een Keller Elba keuken altijd geheel naar wens uitgevoerd kan worden. Dat is natuurlijk wel zo fijn!

Keller Elba keukens met een eiland

Een keuken met een kook- of spoeleiland is de droom van veel keukenkopers. Dat is zeker niet vreemd, want met een eiland krijgt een keuken net dat beetje extra. Onderstaande twee keukens zijn van Keller Elba en hebben een spoeleiland. Voor beide van deze keukens geldt dat u, indien gewenst, nog kunt variëren. Kies bijvoorbeeld voor andere keukendeurtjes of varieer met de kleur van het hout en stel uw droomkeuken samen. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Keller Elba met stoere houten fronten

Eén van de Keller Elba keukens is een industriële keuken met stoere houten fronten. Een rechte keuken met stoere donkere kleuren. Het grove hout en staal zijn typische kenmerken die passen bij de industriële stijl. Door de grote tafel met robuuste stalen tafelpoten, de grote lamp boven de eettafel en de grote vrijstaande koelkast maakt dat deze keuken een extra stoere look krijgt. Om eenheid in de keuken te creëren is ook de schouw boven het fornuis gemaakt van hetzelfde materiaal als de keukenfronten. Deze stoere Elba keuken is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

Stel uw eigen Keller Elba keuken samen

Het is niet voor niets dat Keller al jarenlang één van de best verkochte keukenmerken in Nederland is. Doordat er zoveel variatie mogelijk is, wordt het wel heel makkelijk om uw droomkeuken samen te stellen. Kom gerust langs in onze showroom en bekijk de keukenopstellingen van Keller die we hebben staan. U kunt ook een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs, om een keuken samen te stellen. Wilt u vooraf nog even wat extra keukeninspiratie opdoen? Dan raden wij het zeker aan om ons kosteloze keukenbrochure aan te vragen! 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek