Tieleman

Mereno Keukens

  

Wilt u een keuken van Mereno (Tieleman Exclusief) kopen? Een goede keuze, want Mereno is een Nederlandse fabrikant van kwaliteitskeukens. Lees hier meer over dit prachtige keukenmerk en laat u inspireren door de mooiste voorbeelden.

Vraag het gratis Tieleman Keukens Keukenmagazine aan


Mereno keukens in diverse stijlen

Mereno heeft een uitgebreide collectie keukens in diverse stijlen. Wilt u een mix aan stijlen? Ook dat kan! Elke keuken kan op maat voor u gemaakt worden. We gebruiken de beste materialen en de keukenspeciliasten van Tieleman Keukens voorzien u van advies waar u wat aan heeft. 


Mereno keukens op maat

Bent u geinteresseerd in een Mereno keuken? Of bent u benieuwd of een Mereno keuken in uw keukenruimte past? Tieleman Keukens denkt graag met u mee. Een Mereno keuken kan passend gemaakt worden voor de ruimte die u heeft. 

Ontwerp uw keukenMereno keukens in allerlei stijlen

Mereno maakt allerlei soorten keukens: landelijk, puur, klassiek, modern en eigentijds. Een voordeel van Mereno is dat het bedrijf niet alleen keukens, maar ook badkamers en werkkamers inricht. Hierdoor kun je jouw stijl keuken makkelijk aansluiten op de stijl van de badkamer of werkkamer. Specialiteit is het vervaardigen van maatwerk keukens. Voornamelijk de handgemaakte massief houten keukens zijn erg populair.

Handgemaakte houten Mereno keuken 

De houten Warchester Mereno keuken is gemaakt van het puurste hout. Hout wat speciaal door de klant uit Indonesië is gehaald en jarenlang in een kelder bewaard is gebleven. Met dit hout wilde de klant in de toekomst iets moois maken. Dit oude gebruikte hout geeft de keuken een eigen karakter en straalt dit ook uit. Een keuken die voor de klant ook een echte emotionele waarde heeft. 

Een stoere houten keuken die tot in detail is uitgewerkt en waarbij niks is vergeten. Ook de handgrepen zijn handgemaakt en passen perfect bij het geheel. De bijpassende krukken en verlichting maken deze oude houten keuken helemaal af. ´╗┐

Bekijk hier meer voorbeelden van deze bijzondere hangemaakte houten keukens bij onze klanten thuis (onder de naam Tieleman Exclusief).

Voorbeelden van Mereno keukens

Laat u inspireren door prachtige voorbeelden van keukens met een Mereno keuken. 


´╗┐Tieleman Exclusief keuken, model Blackburn´╗┐´╗┐


Meer weten?

Wilt u meer weten over Mereno keukens? U bent van harte welkom in onze showroom. Onze keukenspecialisten adviseren u graag. We nemen graag uitgebreid de tijd voor u. Wilt u vooraf wel even een afspraak maken?

Maak een afspraak