Schüller Keukens

Schüller Keukens

Het Duitse keukenmerk Schüller staat garant voor kwalitatief hoogwaardige keukens. Schüller biedt een uitgebreid assortiment aan maatwerk keukenoplossingen die de meest veeleisende wensen en behoeften kunnen vervullen. Wilt u een plint met een hoogte van 100 of 200 millimeter? Of wilt u een werkhoogte van 85 of 102,2 centimeter? Alles is mogelijk! Ontdek de uitgebreide collectie van Schüller Keukens in onze showroom.

Bezoek onze showroom

De kwaliteit van Schüller keukens

Iedere keuken vraagt om maatwerk oplossingen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw woning, uw behoeftes en wensen. Maar wat uw wensen ook zijn, iedere Schüller keuken is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen en bestand zijn tegen de uitdagingen van het dagelijks gebruik van al uw gezinsleden. Een investering voor tientallen jaren. Elk aspect aan een Schüller keuken is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om aan de hoogste normen te voldoen.

Duurzame 'groene' keuken

Schüller Keukens (ook wel Scheuller) is een milieubewuste onderneming met een PEFC-certificering. Dit betekent dat dit bedrijf verantwoordelijk omgaat met hout en dat u een 'groene' topkeuken krijgt. Dit vinden wij bij Tieleman zeer belangrijk en daarom zijn wij de trotse leverancier van Schüller Keukens in Nederland.

Schüller keukens in diverse stijlen

Het aanbod van Schüller bestaat uit prachtige keukens, kenmerkend is de grote diversiteit in stijlen. Of u nu een liefhebber bent van strakke en minimalistische ontwerpen of de voorkeur geeft aan een meer traditionele en gezellige uitstraling. Schüller Keukens biedt een breed scala aan stijlen die aansluiten bij uiteenlopende smaken en interieurvoorkeuren. Van elegantie tot functionaliteit, van eigentijds tot klassiek, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Behoefte aan meer inspiratie? In ons keukenmagazine vindt u diverse Schüller keukens.

Magazine aanvragen

De multifunctionele Schüller bijkeuken

Als uitbreiding op de veelzijdige keukencollectie heeft Schuller een eigen collectie bijkeukens. Binnen dit concept zijn er tal van mogelijkheden. Heeft u een grote ruimte of juist een smalle ruimte? Schüller heeft voor iedere ruimte en voor iedere opbergbehoefte de perfecte oplossing. Kasten in verschillende soorten en maten. Kasten voor bevoorrading, recycling, schoonmaak en wasverzorging. Alle elementen zijn erop gericht om ruimte te besparen. Door u bijkeuken in dezelfde stijl en materialen uit te voeren als uw keuken creëert u eenheid en wordt u bijkeuken echt een verlengstuk van uw keuken.

Multifunctionele bijkeuken van Schüller
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Multifunctionele bijkeuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Next125: exclusief van Schüller

Een combinatie van esthetiek en functionaliteit op het hoogste niveau, ontdek Next125. Ambachtelijk vakmanschap maar uitgevoerd met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Exclusieve keukens met een tijdloos design en hoogwaardige afwerkingen. Stap in de wereld van luxe en verfijning met dit premium concept van Schüller. Ervaar de innovatieve ladesystemen, slimme opbergruimtes en oogverblindende kleuren. Iedere keuken wordt volledig afgestemd op uw wensen en behoeftes.

Meer weten over Schüller keukens?

Bent u geinteresseerd in een Schüller keuken of wilt u advies over dit prachtige keukenmerk? U bent van harte welkom in onze showroom. Om uitgebreid de tijd voor u te hebben is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken. Onze keukenadviseurs staan voor u klaar. 

Maak een afspraak

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Moderne keuken met anti-fingerprint fronten
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek