Tieleman

Schüller Keukens: eindeloos variëren met kleuren

  

Het Duitse keukenmerk Schüller maakt kwalitatief hoogwaardige keukens. Daarnaast worden de keukens van Schüller afgestemd op de smaak en de wensen van keukeneigenaren. Wil je een plint met een hoogte van 100 of 200 millimeter? Wil je een werkhoogte van 85 cm of 102,2 centimeter? Alles is mogelijk!

Gratis keukenmagazine aanvragenSchüller keukens: vijf keukentypes

Schüller onderscheidt vijf verschillende keukentypes, ieder type keuken vraagt om maatgesneden keukenoplossingen. Zo heeft niet iedereen tijd om uitgebreid te koken en gebruiken ze hun keuken anders dan bijvoorbeeld estheten. Estheten stellen juist hoge eisen aan materiaal, design en techniek. Benieuwd naar alle oplossingen van Schüller? Tieleman Keukens in Middelharnis is leverancier van Schüller Keukens. Vraag ons kostenloze brochurepakket aan (inclusief verrassing) of kom onze collectie Schüller Keukens in de showroom bekijken.

Schüller Keukens is milieubewust!

Schüller Keukens (ook wel Scheuller) is een milieubewuste onderneming met een PEFC-certificering. Dit betekent dat dit bedrijf verantwoordelijk omgaat met hout en dat je een 'groene' topkeuken krijgt. Dit vinden wij bij Tieleman zeer belangrijk en daarom zijn wij de trotse leverancier van Schüller Keukens in Nederland.

 Bestel kostenloos de keukenbrochure van Schüller Keukens (incl verrassing!).

 Bekijk alle keukens van Schüller Keukens.

 Maak een afspraak met een keukenadviseur.  

De Schüller Fino is een keuken met handig verstelbaar barblad 

Schüller keukens in diverse stijlen

Binnen het aanbod van Schüller zijn er prachtige keukens. Voor de liefhebbers van strakke, hoogglans keukens raden wij Schüller aan. Een andere keuken met een hoogglans afwerking is de Gala. Ga je voor een keuken met een natuurlijke houtlook, dan is de Schüller Bari een goede kandidaat.

Meer weten over Schüller keukens?

Bent u geinteresseerd in een Schüller keuken of wilt u advies over dit prachtige keukenmerk? U bent van harte welkom in onze showroom. Om uitgebreid de tijd voor u te hebben is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken. De keukenspecialisten van Tieleman Keukens staan voor u klaar. 

Maak een afspraak bij Tieleman