Kwaliteit & Service

Kwaliteit & Service

Kiest u voor Tieleman, dan kiest u voor kwaliteit en levenslange service! Bij aankoop van een Tieleman Keuken kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en zelf opgeleide monteurs. En u kiest voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Het prijskaartje is belangrijk, niemand wil te veel betalen. Kiest u bij Tieleman Keukens voor een voordelige keuken, dan nog staat kwaliteit voorop. Helaas geldt dat in deze markt niet voor iedereen...

Laat u niet misleiden!

Ga niet alleen op de prijs af. Vaak blijkt zo'n ‘eenmalige aanbieding’ of die keuken met ‘superkorting’ een nachtmerrie als deze van aanzienlijk mindere kwaliteit blijkt te zijn of de montage niet behoorlijk wordt uitgevoerd. Hiervan zijn helaas maar al te veel voorbeelden bekend. Bekijk hier hoe onze klanten ons waarderen.

Uw zekerheden

Wij begrijpen dat u bij de aanschaf van uw keuken de maximale financiële zekerheid wilt. U koopt immers niet iedere dag een keuken. Via onze unieke Tieleman-bankgarantie geven wij u dan ook vooraf deze 100% financiële zekerheid! Ook financiële garantie is een service behorend tot ons unieke totaalconcept!

Met betrekking tot onze bankzaken werken wij graag samen met betrouwbare partners. Daarom werken wij sinds jaar en dag samen met de ING. Heeft u vragen over de Tieleman-bankgarantie, dan kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs! Klik hier voor de bankgarantie.

Tieleman Service Concept

Tieleman Keukens staat al meer dan 60 jaar voor 100% kwaliteit; gewaarborgd door gerenommeerde leveranciers die aan onze hoge eisen voldoen. Door ons unieke Service Concept zelfs tot jaren na aankoop van uw keuken, onze eigen (service)monteurs en een eigen serviceafdeling, houden we complete controle over het gehele traject. Hierdoor wordt het kopen van een keuken echt een feest en kunt ook u volmondig ons streven naar die 100% zekerheid en klanttevredenheid beamen!

Montage Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Montageteam
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Wilt u meer weten over onze Kwaliteit & Service?

Bij het kopen van een nieuwe keuken komt veel kijken. We kunnen ons voorstellen dat u op het gebied van kwaliteit en service vragen heeft. Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken.

Afspraak maken