Tieleman

Keukenmontage door Tieleman Keukens

  
´╗┐´╗┐´╗┐
Montage en service wordt bij Tieleman Keukens uitgevoerd door eigen vakmensen. Het plaatsen van een keuken is een zeer nauwkeurig werk waarvoor Tieleman Keukens een team met uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis heeft. Vakmensen die zeer klantgericht werken en hart voor de zaak hebben. Keukens installeren is wat wij het liefste doen en waar we goed in zijn!

Het plaatsen van een keuken wordt door veel bedrijven uitbesteed aan montagebedrijven. Maar juist het perfect opleveren van een keuken vraagt om goed opgeleide en betrokken vakmensen. Vandaar dat Tieleman Keukens uitsluitend werkt met eigen vakkundige monteurs. Kies voor een keukenmontage door Tieleman Keukens, dan weet je zeker dat het keuken installeren wordt gedaan zoals het moet. Vraag alvast onze brochure aan voor meer informatie over onze keukens en keukencollectie.

Installatie van je keuken

Het installeren van een keuken is regelmatig onderwerp van gesprek, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag. Iedereen kent de verhalen wel over verkeerde kastdeuren, te grote aanrechtbladen of andere ellende. We hebben liever dat je in positieve zin over Tieleman Keukens praat en nemen daarom de installatie van jouw keuken bijzonder serieus. Dat begint al met een gedegen voorbereiding.

Van groot belang is de inzet van onze goed opgeleide eigen technische dienst, die geheel op de hoogte is van je situatie. Onze monteurs werken snel en netjes en de keuken wordt pas opgeleverd als jij 100% tevreden bent. Desgewenst neemt ons team de volledige coördinatie van een keuken op zich, zodat ook het verleggen van leidingen, het leggen van de tegelvloer of het stucwerk van de wanden onder onze regie valt.

Neem contact op voor meer informatie >

Tieleman Keukens ontzorgt ook je totale verbouwing

Onze gedreven monteurs zijn naast monteren en installeren van keukens o.a. gespecialiseerd in:

  • Demonteren keuken en verwijderen oude wandtegels;
  • Verleggen van leidingwerk voor zowel, water, gas, centrale verwarming en electra;
  • Maken van muurdoorbraken;
  • Uitbreiden of vernieuwen van groepenkasten;
  • Vernieuwen van plafonds;
  • Stucadoren van wanden en plafonds. 

Door een jarenlange relatie met een grote groep onderaannemers kunnen wij je complete verbouwing op ons nemen. Wij coördineren´╗┐ en plannen alle werkzaamheden en garanderen Tieleman-kwaliteit door gerenommeerde en met zorg geselcteerde partners.

Zijn wij eenmaal klaar met het installeren van de keuken, dan ben je een prachtige keuken rijker. Alle verpakkingen, afval en bouwmaterialen nemen wij mee en wij laten de keuken schoon achter.

Wil je meer weten? Maak hier gemakkelijk en snel jouw afspraak!

´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐