Onze unieke keukenshowroom

Onze unieke keukenshowroom

Tieleman Keukens is niet voor niets de mooiste keukenshowroom van Nederland. In onze unieke showroom vindt u meer dan 60 complete keukens in diverse uitvoeringen en opstellingen. Maar dat is niet het enige.

Complete keukenshowroom

Wat onze keukenshowroom uniek maakt is dat wij beschikken over een professionele lunchroom met binnentuineen Living Wall 3D presentatie, Virtual Reality, een Siemens kookstudio, twee enorme ruimtes met bladen, fronten en grepen en nog veel meer. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen zich uren vermaken in de kids bioscoop, met de PlayStations en in de speelhoek.

Maak een afspraak

Het kopen van een keuken moet een feest zijn!Wilt u alvast keukeninspiratie opdoen en u orienteren op een nieuwe keuken?

Maak dan een virtuele tour door onze showroom

Dagje Tielemannen

Tieleman Keukens biedt voldoende mogelijkheden om van een dagje Tielemannen een dagje uit te maken. Inrichting, architectuur en variatie zijn van een ongekend hoog niveau. U ervaart direct dat alles erop gericht is om u op een ontspannen wijze kennis te laten maken met de eindeloze mogelijkheden en dat u volop nieuwe keukenideeën in elke prijsklasse aangereikt krijgt.

Klik op één van de onderstaande buttons voor meer informatie: