Werelds In-Side Lunchroom & Catering

De lunchroom is voor iedereen toegankelijk en zelfs te reserveren voor verjaardagen, bedrijfsborrels of andere bijeenkomsten (reserveren via 0187 - 890239 of via info@inside-lunchroom.nl). Klik hier voor een routebeschrijving.

Bekijk de menukaart

Kom naar de beste lunchroom van Goeree-Overflakkee

Werelds In-Side Lunchroom is dé lunchroom van Goeree-Overflakkee, gevestigd in Middelharnis (inpandig bij Tieleman Keukens, Korendreef 15). Bij Werelds In-Side Lunchroom kunt u genieten van allerlei culinaire hoogstandjes, zij voorzien u van de lekkerste hapjes en maaltijden. Geen opgewarmde diepvriesmaaltijden, maar echt lekker eten met goede ingrediënten. De lunchroom is een uitgelezen plek om alle indrukken nog eens even door te nemen onder het genot van een lekkere lunch of een vers kopje koffie.

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Sfeervolle lunchroom met binnentuin

Het interieur en de keuken zijn in 2020 compleet vernieuwd en is erg sfeervol. Als het mooi weer is, kunt u zelfs lekker buiten zitten in de gezellige binnentuin. Behalve als lunchroom dient Werelds In-Side ook voor speciale kookdemonstraties en catering. Voor het pand is ruime, gratis parkeergelegenheid mogelijk. 

Kijk op de site van lunchroom Werelds In-Side voor de lunchkaart, High Tea, catering, dineractie, openingstijden en nog veel meer: www.wereldsinside.nl.

Bekijk de openingstijden

Wij verzorgen ook catering voor feesten

Heeft u een feest voor de boeg? Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bruiloft, reünie of een jubileum? Ook dan staat Werelds In-Side voor u klaar met hoogwaardige catering. Wilt u daar meer over weten? Vraag dan meer informatie op via 0187-890239.

Lunchroom Werelds In-Side
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lunchroom Wereld In-Side Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lunch bezorgservice

Overdag bieden wij lunch-bezorgservice, ook voor bedrijven. U kunt tot uiterlijk 11:00 uur uw bestelling doorgeven. Wij kunnen uw bestelling bezorgen of indien gewenst ook bij ons op locatie ophalen. Bestellen kan telefonisch via: 0187-890 239.

Wilt u een luch cadeau? maak een afspraak met een keukenadviseur

Let op: bent u op zoek naar een nieuwe keuken, maak dan een afspraak met een keukenadviseur. Dan krijgt u een overheerlijke lunch cadeau!

Maak een afspraak

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek