Tieleman

Werelds In-Side Lunchroom & Catering

  

Tieleman_Keukens_Werelds_Inside

De lunchroom is voor iedereen toegankelijk en zelfs te reserveren voor verjaardagen, bedrijfsborrels of andere bijeenkomsten (reserveren via 0187 - 890239 of via info@inside-lunchroom.nl). Klik hier voor een routebeschrijving.

Bekijk de menukaart

Kom naar de beste lunchroom van Goeree-Overflakkee

Werelds In-Side Lunchroom is dé lunchroom van Goeree-Overflakkee, gevestigd in Middelharnis (inpandig bij Tieleman Keukens, Korendreef 15). Bij Werelds In-Side Lunchroom kunt u genieten van allerlei culinaire hoogstandjes, zij voorzien u van de lekkerste hapjes en maaltijden. Geen opgewarmde diepvriesmaaltijden, maar echt lekker eten met goede ingrediënten. De lunchroom is een uitgelezen plek om alle indrukken nog eens even door te nemen onder het genot van een lekkere lunch of een vers kopje koffie.

De inrichting is sfeervol en als het mooi weer is, kunt u zelfs lekker buiten zitten in de gezellige binnentuin. Behalve als lunchroom dient Werelds In-Side ook voor speciale kookdemonstraties en catering.

Bekijk de openingstijden

Wij verzorgen ook catering voor feesten

Heeft u een feest voor de boeg? Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, bruiloft, reünie of een jubileum? Ook dan staat Werelds In-Side voor u klaar met hoogwaardige catering. Wilt u daar meer over weten? Vraag dan meer informatie op via 0187-890239.

Wilt u een lunch cadeau? Maak een afspraak met een keukenadviseur

Let op: bent u opzoek naar een nieuwe keuken, maak dan een afspraak met een keukenadviseur. Dan krijgt u een overheerlijke lunch cadeau!