Tieleman

Snaidero Keukens

  

Geïnteresseerd in een Italiaanse keuken? Dan is Snaidero een verstandige keuze. Dit keukenmerk heeft een uitgebreide en exclusieve collectie keukens van ontwerpers als Paolo Pininfarina, Lucci & Orlandini en Giovanni Offredi. De keukens zijn zo goed ontworpen, dat ze niet gevoelig zijn voor trends of mode. Bekijk bijvoorbeeld eens de prachtige Snaidero Loft om te zien wat we bedoelen.

De missie van Snaidero is om duurzame, tijdloze keukens te ontwerpen. Zelfs jaren na plaatsing moet een keuken er actueel en nieuw uitzien. Snaidero keukens zijn geen foliekeukens en zijn van allerlei gemakken voorzien. Het motto van Snaidero is 'Cucine per la Vita', oftewel 'keukens voor het leven'.  

Snaidero Code

Snaidero werkt op het gebied van keukenapparatuur alleen maar samen met topmerken, zoals Miele en Neff. Daarnaast werkt Snaidero alleen samen met betrouwbare en vakkundige leveranciers, zoals Tieleman Keukens. Wij van Tieleman zijn dan ook trots dat wij dit prachtige keukenmerk mogen aanbieden. Kijk bijvoorbeeld eens naar één van de nieuwste series: de Snaidero Loft.

In de showroom van Tieleman Keukens zijn diverse Snaidero keukens te zien. Je kunt er echter ook voor kiezen om eerst het Tieleman-keukenmagazine aan te vragen. Hierbij ontvangt u ook een leuke verrassing!


Snaidero Look

Snaidero First 


 Snaidero Frame

Snaidero Code keuken

Snaidero Way

Snaidero Ola20

 

Snaidero Ola in de keukenshowroom van Tieleman Keukens

Snaidero Vision

 

 

 

 

 


 

Jouw route naar de showroom van Tieleman Keukens