Italiaanse keukens: modern & uitdagend design

Italiaanse keukens: modern & uitdagend design

Zoekt u een Italiaanse keuken? Eén van de populairste Italiaanse keukenmerken is Snaidero. U vindt veel Snaidero keukens in de showroom van Tieleman Keukens. Onze keukenadviseurs zijn groot fan van de Italiaanse keukenstijl en helpen u graag bij het samenstellen van een Italiaanse keuken.

Showroom vol Italiaanse keukens

In de showroom van Tieleman Keukens zijn verschillende keukens van Snaidero te zien. De Italiaanse keukens zien er stijlvol en uniek uit. Een topper is de Snaidero Ola die je op de foto hieronder ziet. Het werkblad steunt op een bijzondere constructie: een U-vormige boog. Daarnaast heeft het werkblad een organische vorm. Ook in deze keukens passen verschillende losse inbouwapparaturen. We vertellen je hier graag meer over tijdens een goed gesprek over keukens!

Italiaanse keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Bekijk alle Snaidero keukenmodellen

Italiaanse keukens met uitstraling

De Snaidero Loft is een wat stoerdere keuken. Door de ruwe materialen die groots neergezet zijn, ontstaat een unieke uitstraling die zo kenmerkend is voor een loft keuken. Of ga voor de Snaidero Code met een wat zachtere uitstraling. Tielemen Keukens biedt altijd maatwerk keukens. Elke Italiaanse keuken die wij samenstellen, sluit aan op je wensen en is van de hoogste kwaliteit.

Neem contact op over Italiaanse keukens >

Italiaanse Snaidero keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Keuken van Italiaans merk
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Snaidero Code

Italiaanse keukenmerken: Snaidero

Snaidero is dus een van de meest populaire Italiaanse keukenmerken op dit moment. En dat is natuurlijk niet zomaar. Het keukenmerk heeft een uitgebreide en exclusieve collectie keukens van verschillende ontwerpen. Zo wordt een Snaidero keuken bijvoorbeeld ontworpen door Giovanni Offredi of Paolo Pininfarina. De keukenontwerpen worden gekenmerkt door haar tijdloosheid; ze zijn niet gevoelig voor trends of mode. En dat is precies waar Snaidero voor staat: Keukens voor het leven, of op z'n Italiaans: Cucine per la Vita

Kies jij ook voor een Italiaanse keuken?

De Italianen lopen voorop op het gebied van design. Wil je een unieke Italiaanse keuken met een modern karakter? Kies voor een keuken van Snaidero! Vraag het Tieleman brochurepakket aan of kom eens langs in onze showroom en bewonder Italiaanse keukens van dichtbij.