Tieleman

Italiaanse keukens: modern & uitdagend design

  
Zoek je een Italiaanse keuken? Eén van de populairste Italiaanse keukenmerken is Snaidero. Je vindt veel Snaidero keukens in de showroom van Tieleman Keukens. Onze keukenadviseurs zijn groot fan van de Italiaanse keukenstijl en helpen u graag bij het samenstellen van een Italiaanse keuken.

Showroom vol Italiaanse keukens

In de showroom van Tieleman Keukens zijn verschillende keukens van Snaidero te zien. De Italiaanse keukens zien er stijlvol en uniek uit. Een topper is de Snaidero Ola die je op de foto hieronder ziet. Het werkblad steunt op een bijzondere constructie: een U-vormige boog. Daarnaast heeft het werkblad een organische vorm. Ook in deze keukens passen verschillende losse inbouwapparaturen. We vertellen je hier graag meer over tijdens een goed gesprek over keukens!


Bekijk alle Snaidero keukenmodellen >

Strakke, Italiaanse keukens

De Snaidero Idea is iets strakker. Opvallende eigenschappen van deze keuken zijn het stenen werkblad en de greeploze kasten. Of ga voor de greeploze Snaidero Orange met een uniek, opstaand barretje. Tielemen Keukens biedt altijd maatwerk keukens. Elke Italiaanse keuken die wij samenstellen, sluit aan op je wensen en is van de hoogste kwaliteit.

Neem contact op over Italiaanse keukens >


Kies jij ook voor een Italiaanse keuken?

De Italianen lopen voorop op het gebied van design. Wil je een unieke Italiaanse keuken met een modern karakter? Kies voor een keuken van Snaidero! Vraag het Tieleman brochurepakket aan of kom eens langs in onze showroom en bewonder Italiaanse keukens van dichtbij.