Snaidero Code keuken

Snaidero Code keuken

De tijden dat keukens en woonkamers strikt van elkaar gescheiden werden, liggen al geruime tijd achter ons. Tegenwoordig ziet u steeds vaker dat de keuken en de woonkamer in elkaar overlopen en zelfs één geheel vormen. Datzelfde geldt voor de Snaidero Code. Dit is een keuken die moeiteloos overgaat in de woonkamer. Samengesteld op basis van uw wensen, met net dat beetje extra. 

Snaidero Code
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Snaidero Code is optimaal dynamisch

Een keuken geheel naar eigen wens samen kunnen stellen, klinkt wellicht als een droom. Wanneer u echter kiest voor de Snaidero Code wordt dit werkelijkheid. Snaidero heeft voor dit model een enorm aantal opties beschikbaar. Om maar een voorbeeld te noemen: de keukenkastjes zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Er zijn standaardhoogtes van 65 en 78 centimeter, maar deze zijn aanpasbaar tot 134 centimeter. Ook de breedte is aanpasbaar, variërend van 22 tot 60 centimeter. De hoge kasten van de Snaidero Code zijn er tot 274 centimeter hoog en zijn ideaal om apparatuur die niet regelmatig gebruikt worden in op te bergen. 

Snaidero Code
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Snaidero Code
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De uitstraling van de Snaidero Code

Uw persoonlijke voorkeuren vormen de basis van de Snaidero Code. Dit is dan ook direct het geheim van een keuken die daadwerkelijk op maat gemaakt is, in plaats van een dertien-in-een-dozijn-keuken. Met ergonomische intelligentie, expressieve kleuren en oneindig veel configuratiemogelijkheden ontstaat een keuken met een zeer persoonlijke uitstraling. Zoals u kunt zien op de foto's van diverse Snaidero Code opstellingen, vloeien de keuken en de woonruimte naadloos in elkaar over. Ook dat is een resultaat van de talloze opties voor deze keuken. 

Snaidero code
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Uw Snaidero Code geheel op maat gemaakt

Bij Tieleman Keukens stellen we dagelijks keukens geheel op maat samen voor onze klanten. Dat doen we ook met alle plezier voor u op basis van de Snaidero Code. Deze prachtige keuken is gegarandeerd een aanwinst voor uw woning en we denken dan ook graag met u mee. Eén van onze keukenadviseurs gaat met u om tafel en brengt al uw wensen in kaart. Aan de hand van de beschikbare ruimte creëren we uw droomkeuken in onze keukencreator. Maak een afspraak als u niet kunt wachten om een Snaidero Code keuken samen te stellen. Wilt u eerst nog meer inspiratie opdoen voor u nieuwe keuken, vraag dan gerust onze keukenbrochure aan.

Sanidero Code
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek