Siemens Keukenapparatuur

Siemens Keukenapparatuur

Siemens is al jarenlang partner van Tieleman Keukens. Al sinds de oprichting van Tieleman Keukens, is onze samenwerking op het gebied van keukenapparatuur zeer intensief. Wij vinden namelijk dat de kwaliteit van een Tieleman-keuken moet worden gewaarborgd. En Siemens draagt hier zeker haar steentje aan bij! Op deze pagina ontdekt u meer over Siemens studioLine keukenapparatuur. 

Siemens keukenapparatuur
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Innovatieve en tijdbesparende inbouwapparatuur

Dankzij de nieuwste Siemens keukenapparatuur geniet u elke dag van de lekkerste gerechten en haalt u meer uit uw keuken. Siemens maakt uw leven thuis comfortabeler met behulp van innovatieve technologie en doordacht design. De technische mogelijkheden van onze Tieleman Keukens worden hierdoor uitgebreid en het gebruiksgemak verbetert enorm. Ook wordt de Siemens inbouwapparatuur steeds duurzamer. Zo kunt u onbezorgd van uw keuken genieten!

Siemens inbouwapparatuur: vaatwasser

Op het gebied van vaatwassers biedt Siemens veel mogelijkheden. Denk hierbij aan vrijstaand, volledig geïntegreerd of deels geïntegreerd. Wanneer een vaatwasser volledig is geïntegreerd, dan is deze machine niet zichtbaar. In de meeste keukens zorgt dat voor een fraai, clean totaalplaatje. Onder Siemens-inbouwapparatuur vallen ook compacte vaatwassers, die vrijstaand op het keukenblad te plaatsen zijn.

Siemens inbouwapparatuur: koel- / vriesapparatuur

De koel-vriesapparatuur van Siemens zijn zeer intelligent. De nieuwste iQ300, iQ500 en iQ700 zijn uitgerust met allerlei slimme functies, zoals hydroFresh, vitaFresh en noFrost. Hierdoor blijven producten tot wel drie keer zo lang vers. Daarnaast is de koel-vriesapparatuur van Siemens veel zuiniger dan andere koelkasten. Siemens-koel-vriesapparaten zijn uitgerust met het energieklasse A+++ label. Een veelgemaakte, populaire keuze. 

Siemens keukenapparatuur
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Inbouwapparatuur naast elkaar of onder elkaar?

De inbouwapparatuur is op allerlei manieren in te bouwen. Of u nu kiest om de apparatuur naast elkaar of onder elkaar in te bouwen; er worden keukens mee gecreëerd die niet zo buitengewoon zijn als de eigenaar. Bekijk hieronder twee voorbeelden.

Siemens keukenapparatuur
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Siemens keukenapparatuur
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Hoogwaardig studioLine assortiment van Siemens

Bent u al bekend met het hoogwaardige studioLine assortiment? De nieuwe premium serie bestaat uit hoogwaardige studioLine bakovens en designer afzuigkappen met een elegant design in blackSteel, een sous-vide functie en een vacumeerlade voor professioneel koken. En natuurlijk voor een unieke smaakervaring! Het buitengewone design en de unieke vormgeving toont het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur.

Siemens keukenapparatuur
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Buitengewoon design en een unieke stijl

Siemens ontwikkelt fascinerende, innovatieve huishoudapparaten die u het leven comfortabeler en efficiënter maken. Deze Siemens-lijn wordt gekenmerkt door buitengewoon design en een unieke stijl. Zo maakt de studioLine keukenapparatuur onderdeel uit van een ambitieuze levensstijl. Speciaal voor hen die van iedere dag iets buitengewoons willen maken! Siemens brengt exclusiviteit op deze manier binnen handbereik. De keukenapparaten zijn perfect op elkaar afgestemd.

Siemens keukenapparatuur
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Tieleman Keukens is leverancier van Siemens studioLine keukenapparaten

Bij ons kunt u terecht voor alle Siemens studioLine keukenapparatuur, zoals ovens, stoomovens, vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten, koelkasten, vriezers, magnetrons, koffiezetapparaten en wijnklimaatkasten. Maar ook voor stofzuigers, wasdrogers en wasmachines. Zo kunt u de kwaliteit van iedere kookomgeving opwaarderen. Tieleman Keukens heeft al vele Siemens studioLine apparaten geïntegreerd in haar keukenshowroom. Kom gerust eens langs om deze keukenapparatuur te bekijken!

Wij leveren keukenapparaten van Siemens studioLine in de volgende categorieën:

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Uw dealer in Siemens studioLine keukenapparaten

Bij een studioLine dealer bent u verzekerd van goede service en professioneel advies over uw apparatuur.

Het alledaagse zo eenvoudig en tegelijkertijd zo buitengewoon mogelijk vormgeven: dat is de kracht van studioLine. Ontdek bij Tieleman Keukens hoe de innovatieve technologie in de intelligente inbouwapparatuur u tijd en energie kunnen besparen, zodat u kunt doen wat u belangrijk vindt.

Maak een afspraak

Siemens keukenapparatuur
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Een zeer complete keuken

Meer weten over Siemens-inbouwapparatuur in combinatie met een nieuwe keuken? Maak een afspraak met een keukenadviseur van Tieleman Keukens of vraag het kosteloos keukenbrochurepakket aan!