Siemens studioLine vaatwassers

Siemens studioLine vaatwassers

Vindt u het ook zo vervelend als de vaat na een beurt in de vaatwasser nog steeds niet helemaal schoon en droog is? Of uw glazen zijn dof en glanzen niet? Met de Siemens studioLine vaatwassers zult u dit probleem niet hebben. Een Siemens studioLine vaatwasser is een onmisbaar onderdeel in uw Tieleman keuken. 

Begin de dag met glans dankzij de Siemens studioLine vaatwassers

Wordt u ook zo blij van perfect glanzende glazen? De Siemens studioLine vaatwassers laten uw glazen niet alleen schoon en droog maar ook met een perfecte glans uit de vaatwasser komen. Nadrogen of polijsten is helemaal niet nodig. Lippenstift, wijnvlekken en kalkaanslag zijn lastig te verwijderen, maar zijn dankzij de Siemens studioLine vaatwassers verleden tijd. Uw glazen sprankelen bij het opheffen van het glas voor een toost.
Siemens studioLine vaatwassers zijn snelle en flexibele vaatwassers, helemaal gemaakt voor optimaal gemak in uw keuken.

Siemens StudioLine vaatwasser Zeolith
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
BrilliantShine systeem met Zeolith

Weet u waarom de Siemens studioLine vaatwassers voor een perfect schone, droge en glanzende vaat zorgen? De Siemens vaatwassers zijn verkrijgbaar met het BrilliantShine systeem met Zeolith®. Dit Zeolith®-droogsysteem maakt gebruik van het natuurlijke mineraal zeoliet wat vochtige lucht omzet in warme lucht waarmee de vaat uiterst efficiënt gedroogd wordt. En dat merkt u goed. Uw vaat is schoon en droog dankzij de gelijkmatige droging.

En dat is nog niet alles. De Siemens studioLine vaatwassers met Zeolith® blinken niet alleen uit in het droogresultaat bij glaswerk en en plastic, maar ze zijn ook nog eens heel energiezuinig. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Energiezuinige vaatwassers met Zeolith

De Siemens studioLine vaatwassers met Zeolith® zijn tot wel 10% zuiniger dan de grenswaarde voor energie-efficiëntieklasse A+++. Heel zuinig in gebruik dus. Door de innovatieve techniek waarmee de Siemens studioLine vaatwassers ontworpen zijn is vaatwassen moeiteloos en tijdbesparend geworden.

Inbouwapparatuur met exclusiviteit en hoogwaardig design

Hecht u waarde aan exclusiviteit en design? Dan zijn de Siemens studioLine vaatwassers speciaal voor u ontworpen. Deze unieke lijn met inbouwapparatuur biedt u hoogwaardige, volledig integreerbare vaatwassers. Ze passen harmonieus in uw keuken. Uw inbouwvaatwasser werkt stil en efficiënt achter de schermen. Exclusiviteit, design, gebruiksgemak en energiezuinigheid gaan hand in hand.

Bekijk hier alles van Siemens studioline

Siemens studioLine vaatwassers ontdekken bij Tieleman Keukens

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze exclusieve lijn Siemens vaatwassers? U bent van harte welkom bij Tieleman keukens om deze Siemens studioLine vaatwassers te bekijken. Neem contact op of kom eens langs. Het deskundige team van Tieleman keukens informeert u graag verder over deze innovatie vaatwassers. Maakt u liever eerst een afspraak? Ook dat kan.

Afspraak maken