Keukenstijlen

Keukenstijlen

Omdat smaken in stijl sterk kunnen verschillen, biedt Tieleman Keukens je veel verschillende stijlen en prijzen aan. Op deze pagina lees je meer over de verschillende stijlen.

Landelijke keukens

In de categorie landelijke keukens zijn er veel verschillende stijlen en keukenopstellingen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een grote keuken waarin je alle ruimte hebt om lekker te kokkerellen samen met vrienden of gewoon alleen. Een grote keuken geeft je vele mogelijkheden. Daarnaast leveren wij ook Mereno keukens, de echte keuken met oog voor ruimte en exclusiviteit. Verder heb je bij Tieleman ook de keuze uit prachtige open keukens, traditionele ambachtelijke keukens of keukens van steigerhout.

Landelijke keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Exclusieve keukens

Bij Tieleman Keukens kun je ook terecht voor de wat exclusievere stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een retro keuken, de keuken met opvallende accenten. Met een retro keuken creëer je een echte jaren '60 of jaren '70 look in je huis. Verder heb je de keuze uit woonkeukens. Deze woonkeukens worden door middel van een schitterend kookeiland aan je woonkamer verbonden. Zo ben je altijd in contact met je familie en vrienden en maak je van koken een sociale gelegenheid. Ook kun je kiezen voor een buitenlandse keukenstijl, denk bijvoorbeeld aan een Engelse keuken of Duitse keuken.

Exclusieve keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Moderne keukens

Een keuken is pas compleet als deze keuken voldoet aan al jouw wensen. Zo heb je de keuze uit diverse complete keukens. Deze keuken is als het ware je droomkeuken en beschikt over de modernste aspecten en keukenaccessoires. Ook kun je kiezen voor één van onze duurzame keukens, deze keukens beschikken over milieuvriendelijke apparatuur en -materialen. Verder ben je ook voor een RVS-keuken bij Tieleman Keukens aan het juiste adres. Een keuken van RVS (roestvrij staal) wordt steeds populairder door zijn moderne uitstraling en ijzersterke materialen. Wil je een keuken met echte topapparatuur en een uniek desgin? Kies dan voor een luxe keuken.

Tijdloze keukens

In de categorie tijdloze keukens hebben we een breed aanbod. Zo past een klassieke keuken perfect in een huis met karakteristieke aspecten, zoals een oud herenhuis of boerderij. Uiteraard past een klassieke keuken ook goed in een huis met een klassieke woninginrichting. Verder zijn er diverse eiken keukens, stijlvolle keukens, massief houten keukens en andere houten keukens. Verder bieden wij je diverse gekleurde keukens. Zo kies je precies een kleur die bij jou en de rest van je huis past. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte, witte, grijze of blauwe keuken. 


Er zijn tal van keukens om uit te kiezen. Kom langs in onze showroom en vindt de perfecte keuken die past bij jou. Liever direct een afspraak met één van onze verkoopadviseurs? Vul de Tieleman afsprakenplannerin of bel 0187-602555 voor een afspraak.