Kies voor een trendy en hippe keuken

Kies voor een trendy en hippe keuken

Een trendy keuken is modern, hip, uitgerust met de nieuwste mogelijkheden en heeft flair! Kies je voor één van de trendy keukens van Tieleman Keukens, dan kies je voor een eigentijdse, stijlvolle keuken die van alle gemakken is voorzien. Dat staat garant voor vele uren kook- en eetplezier.

Welke trendy keukens zijn er?

Bij Tieleman Keukens krijgen we regelmatig de vraag: waar moet een trendy keuken aan voldoen? Wat kenmerkend is voor trendy keukens is dat deze rustige vormen hebben, sfeervol zijn en dat functionaliteit de boventoon voert. Het uiterlijk is zeker niet onbelangrijk, maar is hier wel ondergeschikt aan het gebruiksgemak. Veel trendy keukens zijn moderne keukens, maar er zijn ook landelijke keukens en tal van andere stijlen toepasbaar op de trendy keuken. Het maakt niet uit wat jouw voorkeur heeft: de trendy keuken wordt geheel op maat en naar wens gemaakt.

Keller Elba

Keller Elba
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De Keller Elba is een trendy moderne keuken. Vooral de kleur met daarbij de zwarte spoelbak, kraan en zwarte keukenapparatuur, maken deze keuken helemaal trendy. 

Schüller C Uni Mat

Schüller C Uni Mat
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De Schüller C Uni Mat is een trendy grijze keuken. Kijk vooral eens naar de wijnkoelkast, die deze keuken helemaal trendy maakt.

Snaidero Code 

Snaidero code
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Deze moderne trendy keuken is van het merk Snaidero. Kijk vooral eens naar de zwevende afzuigunit van Wave. 

Next 125 NX950 / NX620

Next keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Nog zo'n prachtige trendy keuken, van het merk Next 125. Een prachtige keuken van beton grijs en eiken grafiet, met op de kop een houten hakblok van Mereno. De Novy afzuigunit zit bevestigd aan het plafond, waardoor er geen grote afzuigkap in het zicht hangt.

Bekijk meer trendy keukens in onze showroom

In de showroom van Tieleman Keukens staan tientallen keukenopstellingen op jou te wachten. Kom binnenkort gerust eens langs om op je gemak al deze opstellingen te bekijken. We hebben diverse trendy keukens voor je staan, waar één van onze adviseurs je met plezier uitgebreid over informeert. We kunnen uiteraard ook direct om de tafel gaan om een keukenontwerp voor een trendy keuken te maken. Wil je zeker zijn dat wij voldoende tijd voor je vrij kunnen maken, vul dan ons afsprakenformulier in. Vooraf alvast wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Vraag dan ons kosteloze magazine aan. Deze bevat tal van trendy keukens die je een goed beeld geven van de mogelijkheden die er zijn.