Tieleman

Materialen voor uw keuken

  

Wilt u een houten keuken? Een composiet werkblad? Of een RVS-look? Kies het juiste materiaal voor een fijne gebruikerservaring. Kies materialen die perfect passen in uw keuken en de rest van uw interieur. Combineer materialen voor een prachtige uitstraling. Bij Tieleman Keukens geven we u graag inspiratie. 

Vraag het gratis Tieleman Keukenmagazine aan

Soorten materialen

In de keuken kunnen veel soorten materialen gebruikt worden. Denkt u bijvoorbeeld aan hout, maar ook aan beton of steen. Een combinatie van materialen maakt uw keuken helemaal af. Combineer bijvoorbeeld een houten keuken met een betonnen werkblad. Zo zijn er vele mogelijkheden om diverse materialen te gebruiken in uw keuken. 

Erbi keuken Tieleman Keukens

Hout
Hout is een materiaal dat vaak wordt gebruikt voor landelijke en nostalgische keukens. Hout geeft warmte en maakt een keuken knusser en gezelliger. Het nadeel van een houten keukenblad is dat het onderhoud meer tijd vergt. Zo moet een houten keukenblad regelmatig in de olie gezet worden. Als u een liefhebber bent van hout, ga dan voor een houten keuken!

Houten keuken Tieleman Keukens

Beton
Beton in de keuken geeft uw keuken een stoer karakter. Een betonnen keukenblad is bijvoorbeeld echt een aanwinst voor uw keuken! Beton zorgt voor een robuuste uitstraling. LightBeton kan ook een optie zijn. Dit materiaal heeft alle eigenschappen van beton, maar is 60% lichter. 

Keller Keuken met beton Tieleman Keukens

Steen
Tieleman Keukens levert keukenbladen van natuursteen. Een natuurstenen keukenblad geeft een luxe en rustieke uitstraling. Laat u zich inspireren door de prachtige materialen voor uw keuken bij Tieleman Keukens.

Keller Keuken Tieleman Keukens

Voor welke materialen kiest u?

Kiest u voor een keuken met hout, beton of steen? Of gaat u voor een combinatie? Bij Tieleman Keukens helpen we u graag verder bij het uitzoeken van de keuken die helemaal bij u past en naar uw wens is. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken. 

Maak een afspraak