Mijn Tieleman

Tip: Maak een account om uw gegevens handig te bewaren!
Maak foto’s van uw woonsituatie en voeg deze toe aan uw stijlboek om de adviseur een beeld te geven van de stijl rondom uw droomkeuken.

Maak uw stijlboek, verzamel uw gegevens en deel dit met onze adviseur. Log in of maak een account aan om uw verzamelde inspiratie niet kwijt te raken.

1. Maak een stijlboek

Maak uw keukenruimte inzichtelijk en verzamel inspiratie zodat de keukenadviseur direct een tekening kan maken. Bouw uw moodboard op met foto's van keukens, kleuren, materialen en meer keukeninspiratie. 

Maak uw stijlboek

Tip 1

Laat u niet leiden door de beperkingen van uw keuken, zoals de beschikbare ruimte. Deze fase draait om inspiratie! En er is meer mogelijk dan u denkt.

2. Noteer uw maten & opties

Kies de opstelling van uw droomkeuken, noteer de afmetingen en selecteer uw gewenste opties en apparatuur. Zo kunnen we direct beginnen met uw ontwerp tijdens een adviesgesprek.

Naar maten & opties

Tip 2

Heeft u opties gezien die u zeker wilt hebben, zoals een besteklade boven uw pannenlade? Geef het door en wij nemen het mee in het onwerp.

3. Uw huidige situatie

Hoe ziet de ruimte van uw keuken eruit? En wat is de huidige opstelling? Door de keukenadviseur te voorzien van een plattegrond en afbeeldingen, krijgen wij een duidelijk beeld van de huidige situatie.

Naar uw huidige situatie

Tip 3

Maak foto's van ieder detail van uw keuken; juist ook van de onderdelen waar u minder tevreden over bent. Samen gaan we op zoek naar kansen!

Ontwerp uw droomkeuken

In onze keukencreator kunt u zelf uw keuken samenstellen en inrichten. Welke opstelling zet u neer en hoe gaat dat eruit zien?

Naar de Keuken Creator

Tip

Bekijk uw eigen ontwerp niet alleen van bovenaf, maar van alle kanten. Zo krijgt u een heel realistisch beeld van uw toekomstige keuken. 

Neem een kijkje in onze showroom

Ervaar onze keukens alsof het echt is, zonder dat u daarvoor het comfort van uw eigen huis hoeft te verlaten.

Start de virtuele tour