Siemens StudioLine ovens

Siemens StudioLine ovens

Kiest u in uw Tieleman-keuken voor de nieuwste Siemens studioLine ovens, dan kunt u rekenen op het allerbeste. Deze ovens zijn voorzien van vernieuwende technologie, hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Dat is te zien, te voelen, en vooral: naar eigen wens te combineren. De hoogte van het bedieningspaneel van de apparaten is gelijk. Daardoor kunnen de apparaten vrij worden gecombineerd.

StudioLine ovens, afgewerkt met blackSteel

Op zoek naar een oven met hoogwaardige afwerking? Ook dan moet u bij Siemens zijn. De studioLine ovens zijn namelijk afgewerkt met blackSteel. Oftewel, een extra donkere versie van geborsteld RVS. Verder zijn de ovens voorzien van een extra donkere ovendeur en een roestvrijstalen draaiknop. Het resultaat? Een eenduidig en prachtig geheel!

Siemens oven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Oven met vacumeerlade en sous-vide functie

De Siemens studioLine stoomovens zijn voorzien van een vacumeerlade en sous-vide functie. Maar wat houdt een sous-vide functie precies in? Dankzij deze innovatieve optie kunt u professionele kookresultaten behalen. Gewoon vanuit uw eigen huis! In de vacumeerlade kunnen de gerechten of ingrediënten vacuüm worden getrokken en daarna met de sous-vide functie met behulp van stoom langzaam garen op een lage temperatuur (tussen 50-95 ℃). Deze unieke bereidingswijze zorgt ervoor dat de gerechten alle vitaminen en mineralen behouden. Een unieke smaakbeleving! 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Reinigen met activeClean® en ecoClean

Dankzij Siemens hoeft u nooit meer zelf uw oven te reinigen. Met het reinigingssysteem activeClean® reinigt de oven namelijk zichzelf met slechts één druk op de knop! Maar hoe werkt het precies? Het automatische programma maakt gebruik van pyrolyse. Dat zorgt ervoor dat aanwezige etensresten onder hoge temperatuur tot as worden verbrand. De braadsledes, bakblikken en telescopische rails van de oven zijn dan ook uitgevoerd in pyrolesebestendig materiaal. Ontzettend efficiënt en eenvoudig dus! U hoeft er vervolgens alleen nog maar een doekje doorheen te halen.

Ook de ecoClean-katalysewand draagt bij aan een gereinigde oven. Dit zorgt er namelijk voor dat de oven zichzelf reinigt wanneer u deze gebruikt. Op de ecoClean-wand zit een speciale coating van poreus keramiek. Een coating die vuil en vetspetters absorbeert en afbreekt bij een hoge temperatuur. Kiest u voor een luxere oven, dan is deze uitgerust met ecoClean Plus. Oftewel: de oven heeft niet alleen een katalyse wand, maar een katalytisch plafond, achter- en zijwanden.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Gebruiksvriendelijk en duidelijk touch display

De studioLine ovens van Siemens zijn voorzien van een TFT-display. Dit scherm bevat een hoog contrast en hoge resolutie, waardoor u duidelijk kunt zien wat er weergeven wordt. Er zijn ook ovens beschikbaar met TFT-Touchdisplay en TFT-Touchdisplay Plus. Deze displays zijn groter én daardoor een lust voor het oog. Tevens geven deze displays de menustructuur en functies perfect weer.

Korte bereidingstijd dankzij VarioSpeed en coolStart

Bakovens van de nieuwste Siemens-lijn zijn voorzien van de innovatieve functie VarioSpeed. Naast de gebruikelijke manier van bereiding, wordt er dan ook de geïntegreerde magnetron gebruikt. Zo kunt u 50% sneller uw favoriete gerecht klaarmaken! Zonder dat dit ten koste gaat van de perfecte kwaliteit. Ook zijn de ovens voorzien van de coolStart functie. Hiermee kunt u bevroren gerechten meteen opwarmen, zonder eerst te hoeven voorverwarmen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Siemens oven in uw Tieleman-keuken?

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden van een Siemens studioLine oven in uw Tieleman Keuken? Of wilt u meer weten over de overige Siemens keukenapparatuur? Maak gerust een afspraak met onze keukenadviseurs. In onze showroom vertellen wij u alles over de opties en de verschillende modellen en functies. Tot snel!

Siemens oven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek