Siemens StudioLine Koelkasten

Siemens StudioLine Koelkasten

Met hoogwaardig koelapparatuur bepaalt Siemens studioLine de nieuwe standaard. De Siemens studioLine koelkasten en koel-/vriescombinaties zijn speciaal ontworpen voor mensen met gevoel voor design en voor mensen die waarde hechten aan techniek en uitrusting. Bij Tieleman Keukens informeren we u graag over deze hoogwaardige, integreerbare studioLine koelkasten.

Neem contact met ons op

Coole technologieën

Dankzij innovatieve technologieën blijven uw levensmiddelen langer houdbaar. Siemens studioLine heeft speciaal hiervoor het vershoudsysteem hyperFresh ontwikkeld. Levensmiddelen zoals groenten en fruit of vlees en vis blijven dankzij deze techniek tot 3 keer langer vers. HyperFresh zorgt namelijk voor de juiste temperatuur en luchtvochtigheid. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Praktische indeling

Siemens denkt ook aan een praktische indeling in uw koelkast. Daarom heeft Siemens het flexibele easyLift deurrek ontwikkeld. Flexibeler dankzij de traploos in hoogte verstelbare easyLift-deurvakken en de in hoogte verstelbare easyLift-glasplaten. 

Om nog meer bergruimte te creëren is er de varioShelf. Hiermee kunnen de planchets in de koelkast in hoogte variëren. Ook zorgt flexShelf voor nog meer bergruimte. En om een goed overzicht te hebben van wat er op de planchets ligt is er de praktische glazen easyAccess-planchet.

Vindt u ook dat vriezer soms onoverzichtelijk is? Ook daar heeft Siemens iets op bedacht. Dankzij de varioZone kunt u lades en glasplaten uitnemen om de ruimte naar eigen smaak in de te delen. Zo blijft ook uw vriezer overzichtelijk ingedeeld. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
ModularFit voor de juiste indeling

Wilt u uw inbouw koel-/vrieskasten niet alleen naast elkaar, maar bijvoorbeeld boven- of onder elkaar plaatsen? Ook dat is mogelijk. Met Siemens modularFit kunnen uw apparaten op uw gewenste manier geplaatst worden.

Anti Condensation Technology

U wilt natuurlijk uw koel-/vriescombinatie op een zo unieke en efficiënt mogelijke manier samenstellen. Dat kan met de Anti Condensation Technology. Met deze technologie heeft u ontzettend veel vrijheid om uw apparaten op uw gewenste manier te positioneren. Deze Anti Condensation Technology zorgt er voor dat er geen condens tussen uw apparaten komt. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Energiezuinige Siemens studioLine koelkasten

Huishoudelijke apparaten van Siemens zijn zeer energiezuinig, en er wordt steeds gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën om het energiegebruik beduidend omlaag te brengen. In de koelapparaten van Siemens zitten energiezuinige compressoren die in combinatie met effectieve isolatie en een optimaal koelcircuit ervoor zorgen dat uw levensmiddelen optimaal en energiezuinig gekoeld worden. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Daarnaast regelen de intelligente sensoren van freshSense de koeling zodra een temperatuurverschil ontstaat na bijvoorbeeld het steeds weer openen van de koelkastdeur. Zo efficiënt is koelen en vriezen met Siemens. U wilt ongetwijfeld meer weten of deze Siemens studioLine koelkasten. De mensen van Tieleman Keukens staan klaar om u verder te informeren.

Maak een afspraak