Siemens studioLine inductiekookplaten

Siemens studioLine inductiekookplaten

Wilt u optimale vrijheid ervaren bij het koken? Kies dan voor een Siemens studioLine inductiekookplaat! U kunt kiezen voor één of meerdere flexibele zones met flexInduction Plus. Voor maximale flexibiliteit kiest u voor freeInduction. Wat dat precies inhoudt? We leggen het u graag uit.

Neem contact op 

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Innovatieve flexInduction kookplaat van Siemens

Op een flexInduction kookplaat vindt u één of meerdere flexZones. Daarop kunt u pannen in verschillende maten gebruiken. Deze slimme kookplaat herkent automatisch het aantal pannen dat u op het oppervlak heeft geplaatst. Maar ook de grootte en de vorm van de geplaatste pannen worden herkend. Indien handig, zorgt de kookplaat er automatisch voor dat meerdere zones worden samengevoegd tot één grote kookzone.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

De flexInduction kookplaat bevat echter nog meer intelligente functies. Dankzij de nieuwe kookSensor is het overkoken van een pan bijvoorbeeld voorgoed verleden tijd. Deze sensor bevestigt u op de pan en deze communiceert via Bluetooth met de kookplaat. De ingestelde temperatuur wordt herkend. En zo kan de sensor voorkomen dat de pan overkookt. Ideaal, toch? 

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
FreeInduction: één groot oppervlak voor extra kookplezier

Een ander model binnen het studioLine assortiment beschikt over de freeInduction kookplaat. Deze versie staat geheel in het teken van maximale flexibiliteit tijdens het koken. Omdat de kookplaat bestaat uit één groot kookoppervlak, kunt u uw pannen op ieder deel van de plaat neerzetten. De freeInduction kookplaten zijn via Tieleman Keukens te verkrijgen in 80 en 90 cm. Ook kunt u kiezen uit een geïntegreerd model of een met blackSteel zijprofielen afgewerkte variant. 

Siemens Flexinduction
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Meer informatie ontvangen over wat de kookplaat precies doet? Kies dan voor het model van 90 cm. Dit model is namelijk voorzien van activeLight. Met gekleurde lichtlijsten wordt dan exact aangegeven wat de kookplaat doet. Zo ziet u welk gedeelte van de kookplaat in gebruik is, maar ook wanneer de kookSensor wordt gebruikt. Nooit eerder was koken zo intuïtief! 

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Bekijk ook Siemens kookplaten met afzuiging

Siemens studioLine inductiekookplaten in uw keuken?

Hebben de inductiekookplaten van Siemens studioLine uw aandacht getrokken? Neem dan ook zeker eens een kijkje bij de overige keukenapparatuur van Siemens studioLine. Deze collectie bevat namelijk ook zeer innovatieve ovens, speciale kookplaten met afzuiging, vaatwassers, afzuigkappen, koelkasten en Home Connect mogelijkheden. Een combinatie van dit alles maakt uw Tieleman-keuken helemaal compleet.

Wanneer u persoonlijk advies wilt ontvangen of de keukenapparatuur in het echt wilt bekijken, nodigen wij u van harte uit in onze keukenshowroom in Zuid-Holland. Maak gerust een afspraak voor advies op maat. 

Maak een afspraak

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek