StudioLine: Siemens kookplaten met afzuiging

StudioLine: Siemens kookplaten met afzuiging

Op zoek naar een combinatie van een kookplaat en afzuiging? In het Siemens studioLine assortiment met keukenapparatuur vindt u een revolutionair inductionAir systeem. Een ruimtebesparend concept dat nieuwe mogelijkheden creëert! Zo kunt u in uw Tieleman-keuken altijd de gewenste keukenopstelling realiseren.

Wat is het Siemens inductionAir systeem?

In het nieuwste Siemens inductionAir systeem worden twee geweldige apparaten gecombineerd. Namelijk een flexInduction kookplaat en een revolutionaire geïntegreerde afzuiging. Deze twee onderdelen komen perfect samen in één apparaat met een elegant design. Zo sluit het ontwerp geheel aan op de hedendaagse keukenconcepten die u in de showroom van Tieleman Keukens kunt bewonderen. De geïntegreerde afzuiging is qua design en bediening helemaal in lijn met de inductiekookplaat.

Siemens InductionAir
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Past het systeem gemakkelijk in mijn keuken?

Jazeker! Het inductionAir systeem is heel gemakkelijk te installeren en vereist weinig ruimte in uw keuken. Het merendeel van de kastruimte onder het werkblad blijft zelfs behouden. Zo kunt u deze ruimte bijvoorbeeld gebruiken voor standaard formaat laden. U behoudt dus de benodigde opbergruimte voor al uw pannen en keukengerei. Een ideale locatie, dichtbij uw kookplaat! 

Siemens InductionAir
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Hoe bedien ik de Siemens inductionAir kookplaat?

Op het inductionAir vindt u twee verschillende flexZones. Daarop kunt met meerdere pannen tegelijk koken. Ook kunt u met een teppanyaki of grillplaat koken op deze kookplaat. Met vaste ronde kookzones hoeft u dus geen rekening te houden.

De kookplaat is voorzien van een intuïtieve Dual lightSlider, waardoor u de kookplaat heel eenvoudig kunt bedienen. En de lightSlider is nog een lust voor het oog ook! Het systeem is tevens voorzien van diverse intelligente sensoren. De braadSensor Plus zorgt er bijvoorbeeld voor dat het vlees nooit meer aanbakt. Verder is er de slimme kookSensor die ervoor zorgt dat het overkoken van een pan niet meer zal gebeuren. Tot slot kunt u gebruik maken van de climateControl sensor. Deze sensor past de afzuiging automatisch aan op de hoeveelheid kookdamp en geuren die vrijkomen tijdens het koken.

Kortom: er is zeer complexe technologie verwerkt in een doordacht ontwerp! 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Siemens combiAir kookplaat met afzuiging

Naast de uitgebreide inductionAir kookplaat, is er ook de combiAir kookplaat. Ook dit exemplaar is voorzien van een afzuigsysteem. Bij de combiZone vindt u aan de linkerkant tevens de mogelijkheid om de twee grote ronde kookzones aan elkaar te koppelen. Op deze manier kunt u ook koken en bakken met grotere pannen. Via de gebruiksvriendelijke touchSlider kunt u deze kookplaat bedienen.

Bent u geinteresseerd in een Siemens kookplaat, maar hoeft u niet per se een combinatie met afzuiging in uw keuken? Bekijk dan ook eens onze pagina over Siemens studioLine inductiekookplaten.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Siemens studioLine kookplaat met afzuiging?

Heeft u interesse in een kookplaat met afzuiging van het merk Siemens studioLine? Wij adviseren u met alle plezier over Siemens keukenapparatuur. Maak gerust een afspraak met onze keukenadviseurs en kom langs in onze keukenshowroom voor inspiratie en informatie.

Neem contact op