Siemens afzuigkappen

Siemens afzuigkappen

U wilt natuurlijk een schone en frisse lucht in uw keuken terwijl u kookt. Helaas is dat lang niet altijd het geval. De Siemens studioLine afzuigkappen zorgen ervoor dat ongeacht wat u kookt de lucht in uw keuken schoon en fris blijft. Een ongezonde lucht en onaangename geurtjes voorkomt u met een goede afzuigkap.

Types afzuigkappen van Siemens

Siemens heeft verschillende soorten afzuigkappen. Zo is er altijd wel één die past in uw keuken. Ze hebben allemaal een strak en eigentijds design en zijn geschikt voor verschillende keukenopstellingen.

Werkbladafzuiging

De werkbladafzuigingoplossingen combineren twee apparaten in het werkblad: de kookplaat en een revolutionaire geïntegreerde ventilatie.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Downdraft afzuigkap

De downdraft afzuigkap is vrijwel onzichtbaar, tot hij wordt gebruikt. Daarmee is het een mooi alternatief voor de klassieke afzuigkap. Deze uiterst moderne afzuigkap is verborgen in het werkblad direct achter de kookplaat en komt pas tevoorschijn als u dat wilt. Door de touchControl te gebruiken kunt u de downdraft afzuigkap omhoog laten komen en gebruiken.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
De wandschouwkap

De Siemens wandschouwkappen zijn er in verschillende designs, maten en kleuren. Daarom is er altijd wel een aantrekkelijk model die perfect in uw keuken past. De wandschouwkappen kunnen direct aan de wand boven de kookplaat worden gemonteerd. Bovendien beschikt deze wandschouwkap over een grote afzuigcapaciteit waardoor dampen, geurtjes en kookvocht bij wijze van spreken in de lucht oplossen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
De vlakschermkap van Siemens

Laat u overtuigen door de voordelen van de vlakschermkap. Ze zijn vrijwel onzichtbaar omdat deze Siemens vlakschermkappen bijna helemaal in de bovenkast verdwijnen. Bij het koken trekt u de afzuigkap naar boven. Zo bevrijdt u eenvoudig de lucht in de keuken van dampen en geurtjes.

Afzuigkappen voor uw kookeiland

Kookeilanden worden steeds populairder. Ze nodigen uit tot samen koken en gezellig eten in de keuken. Ook voor kookeilanden heeft Siemens de ideale afzuigkappen ontwikkeld. Siemens besteedt extra aandacht aan de vormgeving van eilandkappen.

Kiest u liever voor de eilandschouwkap? Eilandschouwkappen zijn via een afzuigkanaal met het plafond verbonden en kunnen direct boven het kookeiland worden gemonteerd. Ze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende ruimtes dankzij de flexibele montage.

Kiest u liever voor een onopvallende kookeiland kap? Laat u dan informeren over de Siemens plafondunits. Deze zijn direct in het plafond geïnstalleerd waardoor het open karakter van uw keuken blijft behouden. Ze voegen zich elegant in het totaalbeeld van uw keuken. Daarnaast zijn de Siemens plafondunits ook geschikt voor verlaagde plafonds.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Afzuigkappen van Siemens

De Siemens afzuigkappen bieden ongekende mogelijkheden in uw keuken. Siemens afzuigkappen combineren veelzijdigheid met prestaties. Bij Tieleman Keukens informeren we u graag over de mogelijkheden. U bent van harte welkom, we praten u graag bij over de mogelijkheden. Maak een afspraak of kom eens langs.

Neem contact op