Tieleman

Atag keukenapparatuur by Tieleman Keukens

  
Tieleman Keukens is al jarenlang leverancier van ATAG keukenapparatuur (als ook ETNA keukenapparatuur en PELGRIM keukenapparatuur). Door de jarenlange loyale samenwerking kan Tieleman haar hoge servicegraad op gebied van keukenapparatuur op niveau houden. De apparatuur wordt door de eigen montagedienst van Tieleman vakkundig geinstalleerd en aangesloten. 

Vraag het gratis Tieleman Keukenmagazine aan

ATAG inbouwapparatuur

ATAG is een belangrijke leverancier van keukenapparatuur. Als Nederlands merk neemt ATAG kookplezier en kookgemak als uitgangspunt bij het ontwerp en ontwikkeling van keukenapparatuur. Innovaties op gebied van kooktechnologie, ergonomie, design, installatie-, schoonmaak- en gebruiksgemak zijn daarbij van groot belang, maar ook de doordachte keuzes in materiaal, afwerking en kleurgebruik. ATAG richt zich op kwaliteitsbewuste mensen die van koken en design houden. ATAG heeft de exclusieve MAGNA design lijn en Grafietlijn. Keukenapparatuur van ATAG maken uw keuken mooier en een stuk praktischer.

ATAG staat achter de kwaliteit van haar keukenapparatuur. ATAG heeft de unieke G8 garantie (vanaf 4 ATAG apparaten). Lees meer over de unieke G8 garantie. Koop je drie of minder apparaten, dan krijg je maar liest vijf jaar garantie op materialen, onderdelen en arbeidsloon. 

Wij leveren graag uw:

ATAG afzuigkap

ATAG koffiezetapparaat

ATAG kookplaat

ATAG vaatwasser

ATAG oven

ATAG (combi-) stoomoven

ATAG (combi-) magnetron

ATAG koelkast

ATAG vriezer

ATAG fornuis

Atag magna

ATAG Fusion Vulcano Wokbrander (wokken met ATAG)

Meer informatie op: www.atag.nl

Kiezen voor Atag inbouwapparatuur

Heeft u interesse in Atag inbouwapparatuur? Neem dan eens een kijkje op de website van Atag voor een overzicht van alle inbouwapparatuur van hoogstaande kwaliteit. Wij kunnen alle producten op de website leveren voor uw keuken. Neem contact op met één van onze keukenadviseurs voor advies op maat over Atag inbouwapparatuur, vraag onze brochure aan voor meer inspiratie of maak een afspraak in de showroom.