Maatwerk keukens

Een keuken is vaak maatwerk. Iedere ruimte is immers anders. Tieleman Keukens levert daarom al jaren hoogstaande maatwerk keukens. Jij kiest jouw droomkeuken, wij zorgen dat deze op maat besteld wordt en afgewerkt in je huis wordt geplaatst. 

Wandel door onze virtuele showroom

Een efficiënte oplossing: maatwerk keukens

Heb jij een oud huis met schuine wanden? Een groot raam middenin de keuken? Of is de hoek van de keuken niet exact 90 graden? Geen probleem. Onze monteurs zorgen altijd voor passende maatwerk keukens. Zo zagen ze bijvoorbeeld het werkblad schuin af, zodat je keuken naadloos past. Ook wanneer je een kleine, loze ruimte overhebt in de keuken, adviseren onze keukenadviseurs het beste op het gebied van maatwerk keukens. Zo kun jij de gehele ruimte zo goed mogelijk benutten. Kies je voor een vrijstaande keuken? Ook dan is goed maatwerk van groot belang. Kiezen voor een maatwerk keuken is dan ook een uitstekende keus, uiteraard na een goede keukenvergelijking

Maatwerk keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Verschillende maatwerk keukens

De maatwerk keukens van Tieleman Keukens zijn gemaakt van verschillende materialen. Ben jij fan van handgemaakte keukens? Kies dan voor een houten keuken op maat. Liever een strakke en minimalistische keuken? Tieleman Keukens levert ook moderne keukens op maat. Voor iedere wens bieden wij een passende oplossing op maat. 

Maatwerk keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Maatwerk keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Maatwerk keukens in elke stijl

Wilt u graag een landelijke keuken op maat? Of een industriële maatwerk keuken? Welke stijl u ook wilt, van modern tot klassiek, met een maatwerk keuken kunt u alle kanten op. Het mooiste is als uw keuken past bij de rest van uw interieur, zodat uw interieur één geheel is. 

Maatwerk keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Maatwerk keukens bespreken met onze adviseurs

Bij Tieleman Keukens werken echte specialisten die jarenlang ervaring hebben met het adviseren en plaatsen van maatwerk keukens. Overweegt u een maatwerk keuken van Tieleman Keukens? Dan komt één van onze adviseurs graag bij u langs om uw keuken op maat te bespreken. U ontvangt een duidelijke tekening waarop te zien is hoe uw keuken eruit komt te zien. Uiteraard zorgen wij ook voor een correcte plaatsing van uw maatwerk keuken.

Maak gerust een afspraak 

Maatwerk keukens bekijken?

Bij Tieleman Keukens hebben we een oneindige passie voor keukens en alles wat daarmee te maken heeft. Onze adviseurs houden ervan om met u mee te denken en zo de mooiste keuken vorm te geven. Dit doen we graag voor u. Bent u geïnteresseerd in een maatwerk keuken van Tieleman Keukens? U bent van harte welkom in onze inspirerende showroom waar u tal van maatkwerk keukens kunt bekijken en uw eigen keuken op maat samen te laten stellen. Maak een afspraak met een keukenadviseur of vraag een keukenbrochure aan. Op de hoogte blijven van maatwerk keukens? Like ons op Facebook!