Maatwerk keukens

Maatwerk keukens

De mogelijkheden van een maatwerk keuken zijn eindeloos. De mogelijkheden in maatvoering, materialen en kleuren zijn enorm. Bij Tieleman Keukens leveren we al jaren hoogstaande maatwerk keukens. U kiest uw droomkeuken, wij zorgen dat deze op maat besteld wordt en afgewerkt in uw huis wordt geplaatst. In onze showroom kunt u genoeg keukeninspiratie opdoen, maar we geven u ook graag persoonlijk advies. 

Maak een afspraak 

Een efficiënte oplossing: maatwerk keukens

Heeft u een oude woning met schuine wanden? Een groot raam midden in de keuken? Of is de hoek van de keuken niet exact 90 graden? Dat is bij Tieleman Keukens geen probleem. Onze keukenadviseurs ontwerpen samen met u een passende keuken. Ook wanneer u een hoek overheeft in de keuken waarvan u niet weet hoe u deze praktisch kunt gebruiken, adviseert ons team u graag. Zo kunt u de gehele ruimte zo goed mogelijk benutten.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Verschillende maatwerk keukens

Voor een maatwerk keuken van Tieleman Keukens is de keuze in materialen eindeloos. U kunt kiezen voor keukenfronten van hetzelfde materiaal of combineer verschillende materialen voor een eigentijds effect. Bent u fan van handgemaakte keukens? Kies dan voor een houten keuken op maat. Liever een strakke en minimalistische keuken? Tieleman Keukens levert ook moderne keukens op maat. Voor iedere wens bieden wij een keuken die voelt als thuiskomen. 

Maatwerk keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Maatwerk keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Maatwerk keukens in elke stijl

Wilt u graag een landelijke keuken op maat? Of een industriële maatwerk keuken? Welke stijl u ook wilt, van modern tot klassiek, met een maatwerk keuken kunt u alle kanten op. Het mooiste is als uw keuken past bij de rest van uw interieur, zodat uw interieur één geheel is. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Maatwerk keukens bespreken met onze adviseurs

Bij Tieleman Keukens werken echte specialisten die jarenlang ervaring hebben met het adviseren en plaatsen van maatwerk keukens. Overweegt u een maatwerk keuken van Tieleman Keukens? Dan komt een van onze adviseurs graag bij u langs om uw keuken op maat te bespreken. U ontvangt een duidelijke tekening waarop te zien is hoe uw keuken eruit komt te zien. Uiteraard zorgen wij ook voor een correcte plaatsing van uw maatwerk keuken.

Maak een afspraak 

Maatwerk keukens bekijken?

Bij Tieleman Keukens hebben we een oneindige passie voor keukens en alles wat daarmee te maken heeft. Onze adviseurs houden ervan om met u mee te denken en zo de mooiste keuken vorm te geven. Dit doen we graag voor u. Bent u geïnteresseerd in een maatwerk keuken van Tieleman Keukens? U bent van harte welkom in onze inspirerende showroom waar u tal van maatkwerk keukens kunt bekijken en uw eigen keuken op maat samen te laten stellen. Maak een afspraak met een keukenadviseur of vraag een keukenbrochure aan

Bezoek onze showroom 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek