Betaalbare keukens

Betaalbare keukens

In de showroom van Tieleman Keukens vindt u een uitgebreid aanbod betaalbare keukens. Wanneer u door onze showroom loopt, zult u waarschijnlijk een aantal keukens zien die u aanspreken. Sommige van deze keukens zijn wellicht boven uw budget, maar wij helpen u graag om er een betaalbare keuken van te maken. Bij Tieleman Keukens zijn we altijd eerlijk over de prijs en denken we graag met onze klanten mee om een droomkeuken binnen budget werkelijkheid te laten worden. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Vraag kosteloos ons keukenmagazine aan! 

Keukenmagazine aanvragen

Uitgebreid aanbod betaalbare keukens

Bij Tieleman Keukens is een verrassend groot aanbod met betaalbare keukens te vinden. In diverse stijlen bieden wij betaalbare varianten aan. Ook wanneer u twijfelt, is het altijd de moeite waard om te vragen wat de mogelijkheden zijn bij uw favoriete keuken. Kom langs in onze showroom, zodat we voor u een keukenontwerp kunnen maken. De ontworpen betaalbare keukens projecteren we dan op onze LivingWall, waar u de budget keuken op ware grootte kunt ervaren. Zo kunt u zien of u denkt dat er nog iets anders moet of dat de keuken zo naar wens is.

Betaalbare keukens geprojecteerd op onze LivingWall
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Betaalbare keukens voor iedereen

De keukens uit ons aanbod staan bekend om hun hoge kwaliteit, mooie design en gebruiksgemak. Een deel van onze betaalbare keukens zijn showroomaanbiedingen, maar uiteraard hebben we ook veel andere betaalbare keukens. Wij nodigen u daarom van harte uit in onze showroom waar u op uw gemak rond kunt kijken. In onze lunchroom kunt u een lekker hapje eten, waarna u weer verder kunt kijken naar onze betaalbare budget keukens.

Onze betaalbare keukens

De betaalbare keukens van Tieleman Keukens worden in binnen- en buitenland geïnstalleerd, omdat onze service als buitengewoon wordt ervaren. Alle keukens die wij plaatsen:

  • zijn van hoge kwaliteit
  • hebben een mooi design
  • bieden ultiem gebruiksgemak
  • hebben de beste servicevoorwaarden

Kiezen uit onze betaalbare keukens betekent overigens niet automatisch dat u ook inlevert op de kwaliteit van de keuken. Er zijn bepaalde onderdelen waar wat eenvoudiger op bespaard kan worden dan op andere onderdelen. U kunt erop vertrouwen dat onze keukenadviseurs weten welke onderdelen dit zijn, net als dat wij weten op welke onderdelen u absoluut niet moet besparen. In het kader van betaalbare keukens weten wij welke betaalbare alternatieven er zijn voor bepaalde materialen en/of onderdelen.

Luxe goedkope keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Betaalbare keukens uit de showroom

Met enige regelmaat plaatsen wij nieuwe keukens in de showroom van Tieleman Keukens. Door dit te doen, laten we onze betaalbare keukens, keukens uit het middensegment en luxe keukens zien en kunnen showroombezoekers alle mogelijkheden ervaren. Regelmatig bieden wij showroomkeukens te koop aan, waardoor een keuken uit een doorgaans hogere prijsklasse voor u misschien toch opeens onder de betaalbare keukens valt. Ook hier denken wij uiteraard graag met je mee over alle mogelijkheden.

Meer informatie over betaalbare keukens

Wilt u meer weten over de betaalbare keukens van Tieleman Keukens? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren. U kunt ook uw naam en telefoonnummer achterlaten, zodat wij u terug kunnen bellen. Direct een afspraak inplannen om een budget keuken samen te stellen is ook mogelijk, gebruik daarvoor onze handige afsprakenplanner. Samen met onze adviseur kijken we dan welke betaalbare keukens binnen uw budget passen, en vooral hoe u uw budget zo optimaal mogelijk kunt benutten.

Betaalbare keukens van Tieleman Keukens; wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek