Luxe keuken: topapparatuur & design

Luxe keuken: topapparatuur & design

Een luxe keuken is een keuken die is uitgerust met topapparatuur. Een espressomachine, een kokendwaterkraan en een hogedruk stoomoven zijn apparaten die je regelmatig ziet in een luxe keuken. Vaak worden luxe keukens gemaakt van duurzame materialen. Hierbij kun je denken aan natuursteen, glas, massief hout en RVS. We laten je graag alle mogelijkheden zien!

Luxe keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Hoe herken je een luxe keuken?

Er bestaan talloze prachtige keukens, maar niet al deze keukens vallen ook daadwerkelijk binnen het segment luxe keuken. Nu is voor de ene persoon luxe iets anders dan voor de andere persoon, maar over het algemeen hebben luxe keukens de onderstaande kenmerken:

  • De apparatuur in de keuken is van de hoogste kwaliteit en kent een hoge mate van luxe
  • Er is een enorme keuzevrijheid wat betreft de opstelling van de keuken
  • Over het algemeen zijn luxe keukens duurder in aanschaf, vanwege de exclusiviteit
  • De keuken voldoet aan de laatste ontwikkelingen en trends op keukengebied

 Natuurlijk zijn bovengenoemde aspecten geen vereiste. Er kan bijvoorbeeld ook prima sprake zijn van een luxe keuken die niet alle laatste ontwikkelingen en trends heeft, maar bijvoorbeeld wel hoogwaardige apparatuur heeft. 

Luxe keukens van topmerken

Tieleman Keukens verkoopt luxe keukens in allerlei vormen en maten. Wij hebben keukens van topmerken als Keller, Eggersmann, Snaidero, Nextline en Next. In onze keukens wordt keukenapparatuur gebruikt van A-merken als Miele en Siemens. Bekijk ons aanbod in de digitale showroom of vraag een keukenbrochure van Tieleman Keukens aan. Bij elke keuken die wij realiseren, houden wij rekening met de leefbaarheid van de keuken. De luxe keuken moet er niet alleen mooi uitzien, maar er moet uiteraard ook volop van genoten kunnen worden. 

Uw eigen luxe keuken samenstellen

Direct een afspraak maken om een luxe keuken uit te zoeken? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Je kunt ook onze keukenbrochure aanvragen. Deze staat vol met keukeninspiratie en het is heerlijk om hier op je gemakje doorheen te bladeren en te kijken wat je allemaal wel en niet mooi vindt voor je eigen luxe keuken. Op basis van wat je mooi vindt, stellen onze keukenadviseurs graag een luxe keuken voor je samen die aan al je wensen en eisen voldoet. 

Luxe keuken van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Luxe keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek