Ambachtelijke keukens: met liefde gemaakt

Ambachtelijke keukens: met liefde gemaakt

Een ambachtelijke keuken is een keuken die op een ouderwetse manier in elkaar is gezet. Oftewel: de kastdeurtjes worden op maat gezaagd, er komen geen machines te pas en alles is handwerk. Daarnaast is een ambachtelijke keuken vaak een nostalgische, landelijke keuken.

Bent u benieuwd naar handgemaakte, ambachtelijke keukens bij Tieleman Keukens? Vraag het kosteloze keukenmagazine aan

Ambachtelijke keukens die aansluiten op uw wensen 

Tieleman Keukens levert ambachtelijke keukens die volledig aansluiten op uw wensen. De keuken wordt geleverd met de meest mooie fornuizen en inbouwapparatuur. Voor welk soort hout kiest u? En wilt u open of dichte keukenkastjes? Wilt u een keukeneiland? Het kan allemaal. We hebben oog voor detail en denken graag met u mee. 

Ambachtelijke keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Tieleman Keukens, zet uw keuken op ambachtelijke wijze in elkaar

Wilt u een keuken die op ambachtelijke wijze in elkaar wordt gezet, dan bent u bij Tieleman Keukens aan het juiste adres. Onze vakmannen zijn zeer getalenteerd in het plaatsen van keukens. Natuurlijk worden er tegenwoordig apparaten gebruikt om een keuken in elkaar te zetten, maar gelukkig blijft er genoeg handwerk over. Wij werken alleen met professionals die passie voor hun vak hebben en die iedere dag gemotiveerd zijn om een perfect eindresultaat af te leveren.

Ambachtelijke keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Ambachtelijke keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De beste service

Wij vinden ons werk zeer belangrijk en nemen de wensen van iedere klant serieus. Wanneer wij een keuken plaatsen, dan geniet u nog vele jaren van onze ambacht. En daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Een belangrijke pijler van Tieleman Keukens is de serviceafdeling. Breekt er een hoek van uw keukenkast af? Neem dan contact op met de serviceafdeling van Tieleman Keukens en wij komen direct langs om het kastje te repareren of te vervangen. Wij krijgen van klanten gemiddeld een 9,3 voor onze service! Daarmee zijn wij de keukenzaak met de bestgewaardeerde serviceafdeling.

Neem contact op

Als u een ambachtelijke keuken wilt, neem dan contact met ons op. Of vraag het kosteloos brochurepakket aan!

Ambachtelijke keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek