Tieleman

Onze servicedienst

  

´╗┐
´╗┐

Montage en service wordt bij Tieleman Keukens uitgevoerd door eigen vakmensen. Bij Tieleman Keukens wordt met service nog ‘ouderwets’ omgegaan. Mocht het onverhoopt gebeuren dat er een storing optreedt in uw keuken, dan verwijzen we u niet direct door naar de fabrikant, maar zetten we eerst onze eigen servicedienst in.

Door middel van een uniek archief waarin elk detail van alle verkochte keukens van de afgelopen 30 jaar zijn terug te vinden, kunnen wij u snel te woord staan. Voor elke klant worden de gegevens van de keuken dertig jaar bewaard. Al die tijd is elk detail over uw keuken veilig opgeborgen en kunnen we erbij als dat nodig is. Daarnaast willen we er graag zeker van zijn dat uw nieuwe keuken goed bevalt. Daarom komt na enige tijd de monteur terug om de keuken nog een keer helemaal na te lopen. Bij Tieleman Keukens laten we niets aan het toeval over.

Niet voor niets krijgt Tieleman Keukens regelmatig complimenten van klanten die recent of langer geleden gekozen hebben voor een Tieleman Keuken en deze service bij reparatie of renovatie als waardevolle meerwaarde hebben ervaren.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
ik geef bij deze toestemming dat, indien nodig, de melding wordt doorgegeven aan een fabrikant van Tieleman Keukens.
Ik wil graag de digitale nieuwsbrief ontvangen.
´╗┐

´╗┐