Onze eigen servicedienst

Onze eigen servicedienst

Montage en service wordt bij Tieleman Keukens uitgevoerd door eigen vakmensen. Bij Tieleman Keukens wordt met service nog ‘ouderwets’ omgegaan.

Onze eigen servicedienst en ons unieke archief

Op een Tieleman-keuken heeft u een levenslange service. Een keuken wordt dagelijks gebruikt, dus kan het wel eens voorkomen dat er iets stuk gaat of er lekkage optreedt. Geen probleem, want onze eigen (service)monteurs komen bij u langs en lossen het op.

Ook al is uw Tieleman-keuken iets ouder, dan nog komen we langs om het probleem te verhelpen. Door middel van een uniek archief waarin elk detail van alle verkochte keukens van de afgelopen 30 jaar zijn terug te vinden, kunnen wij u snel te woord staan. Voor elke klant worden de gegevens van de keuken dertig jaar bewaard. Al die tijd is elk detail over uw keuken veilig opgeborgen en kunnen we erbij als dat nodig is.

Niet voor niets krijgt Tieleman Keukens regelmatig complimenten van klanten die recent of langer geleden gekozen hebben voor een Tieleman-keuken en deze service bij reparatie of renovatie als waardevolle meerwaarde hebben ervaren.

Klik op onderstaande button om naar ons serviceformulier te gaan. Vul het serviceformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Serviceformulier invullen