Royaal aanbod aan complete keukens

Royaal aanbod aan complete keukens

Wanneer is een keuken compleet? Een complete keuken is een complete keuken wanneer deze precies voldoet aan al uw wensen! Tieleman Keukens levert complete keukens op maat. Hierbij houden we altijd rekening met de wensen van u als klant. Dat garandeert volgens onze filosofie uiteindelijk het beste eindresultaat voor vele jaren kookplezier. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Vraag dan kosteloos het Tieleman Keukens keukenmagazine aan. 

Keukenmagazine aanvragen

Belangrijke aandachtspunten voor complete keukens

Wanneer u een complete keuken wilt aanschaffen, is het goed om nog vóór de komst bij Tieleman Keukens al het één en ander te weten te komen. Ga in ieder geval alvast de volgende vragen na:

 • Wat is het oppervlak van mijn keuken?
 • Zijn alle muren recht en zijn de hoeken 90 graden?
 • Waar bevinden zich de ramen? En op welke hoogtes?
 • Hoe hoog is het plafond?
Complete keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Samenstelling van complete keukens

Het komt soms voor dat mensen denken dat een complete keuken een keuken is die helemaal af is en dat hier niets meer aan veranderd kan worden. Dat zou betekenen dat een keuken die in een showroom te vinden is, niet verder aan te passen is naar individuele wensen. En dat is uiteraard niet zo. Deze complete keukens dienen puur ter indicatie en geven aan wat er allemaal mogelijk is. Alle onderdelen van de keuken zijn geheel aan te passen naar uw voorkeuren.

Wilt u bijvoorbeeld keukenkastjes in andere maten, dan is dat mogelijk. Wilt u een aanrechtblad van een ander materiaal, dan kan dat gemaakt worden. Wilt u een andere spoelbak, een andere kraan of andere greepjes op de kastdeurtjes? Dan kan dat allemaal. Wij spreken pas van een complete keuken als deze geheel voldoet aan alle wensen die u heeft. 

Complete keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Een complete keuken: de basis

De basis van een keuken wordt gevormd door de keukenkastjes. Wanneer u uw keuken bij Tieleman Keukens koopt, worden de keukenkastjes op maat gemaakt voor uw complete keuken. Onderkastjes of bovenkastjes, of misschien wel allebei. U kunt zelfs bij ons terecht voor speciale kasten, zoals apothekerskasten en en-suite kasten.

Naast de keukenkastjes kiest u ook het keukenblad, de spoelbak incl. een kraan en de keukenapparatuur. Denk hierbij aan de koelkast, de vaatwasser en het fornuis. Maar wellicht wilt u ook een wijnkoelkast, een tweede koelkast of een ingebouwd espressoapparaat. Op basis van uw wensen zorgen wij voor een complete keuken die bij u past.

Complete keukens van Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Bekijk onze complete keukens in de showroom

Eenmaal in de showroom gaat u op zoek naar de complete keuken van uw dromen. Samen met een keukenadviseur kijkt u naar de mogelijkheden. Wat voor keukenopstelling wordt aangeraden? Welke apparaten wilt u in de keuken? En hoe wordt de verdeling van kasten?

Tieleman Keukens levert honderden verschillende complete keukens. Alleen in onze showroom zijn er al zo'n 70 keukenopstellingen te zien. Landelijk, modern, greeploos of exclusief: kies voor de stijl die u wenst.

Complete showroom keuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Complete keukens als inspiratiebron

Omdat er met meer dan 70 keukenopstellingen in onze keukenshowroom keuze te over is, willen we u graag alvast een handje helpen met zoeken. Met onze speciaal ontwikkelde Tieleman keuken zoekmachine helpen we u bij het vinden van uw ideale droomkeuken. Het werkt snel en simpel. Via de speciale keukenfilter geeft u exact aan wat uw voorkeuren zijn ten aanzien van een nieuwe keuken. Zo filtert u op stijl of op soort. Wilt u graag een keuken in een bepaalde kleur? Geen enkel probleem: met een klik op de knop ziet een groene of een blauwe complete keuken op uw scherm. Bent u helemaal weg van het merk Keller of next125? Ook het aanbod met betrekking tot deze keukenmerken is met 1 muisklik te zien. Zo ziet u; wij inspireren u graag met complete keukens in onze keukenshowroom en/of via onze keuken zoekmachine. 

Wil jij ook een complete keuken kopen?

Maak direct een afspraak met een keukenadviseur van Tieleman Keukens of vraag ons kosteloze magazine aan. In het magazine treft u veel voorbeelden van complete keukens aan.