Royaal aanbod aan complete keukens

Wanneer is een keuken compleet? Wanneer deze voldoet aan al jouw wensen! Tieleman Keukens levert complete keukens op maat. Hierbij houden we altijd rekening met de wensen van jou als klant. Dat garandeert volgens onze filosofie uiteindelijk het beste eindresultaat voor vele jaren kookplezier.

Belangrijke aandachtspunten voor complete keukens

Wanneer je een complete keuken wilt aanschaffen, is het goed om nog vóór de komst bij Tieleman Keukens al het één en ander te weten te komen. Ga in ieder geval alvast de volgende vragen na:

 • Wat is het oppervlak van mijn keuken?
 • Zijn alle muren recht en zijn de hoeken 90 graden?
 • Waar bevinden zich de ramen? En op welke hoogtes?
 • Hoe hoog is het plafond?
Complete keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Samenstelling van complete keukens

Het komt soms voor dat mensen denken dat een complete keuken een keuken is die helemaal af is en dat hier niets meer aan veranderd kan worden. Dat zou betekenen dat een keuken die in een showroom te vinden is, niet verder aan te passen is naar individuele wensen. En dat is uiteraard niet zo. Deze complete keukens dienen puur ter indicatie en geven aan wat er allemaal mogelijk is. Alle onderdelen van de keuken zijn geheel aan te passen naar jouw voorkeuren.

Wil je bijvoorbeeld keukenkastjes in andere maten, dan is dat mogelijk. Wil je een aanrechtblad van een ander materiaal, dan kan dat gemaakt worden. Wil je een andere spoelbak, een andere kraan of andere greepjes op de kastdeurtjes? Dan kan dat allemaal. Wij spreken pas van een complete keuken als deze geheel voldoet aan alle wensen die jij hebt. 

Complete keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Een complete keuken: de basis

De basis van een keuken wordt gevormd door de keukenkastjes. Wanneer je je keuken bij Tieleman Keukens koopt, worden de keukenkastjes op maat gemaakt voor jouw complete keuken. Onderkastjes of bovenkastjes, of misschien wel allebei. Je kunt zelfs bij ons terecht voor speciale kasten, zoals apothekerskasten en en-suite kasten.

Naast de keukenkastjes kies je ook het keukenblad, de spoelbak incl. een kraan en de keukenapparatuur. Denk hierbij aan de koelkast, de vaatwasser en het fornuis. Maar wellicht wil je ook een wijnkoelkast, een tweede koelkast of een ingebouwd espressoapparaat. Op basis van jouw wensen zorgen wij voor een complete keuken die bij je past.

Complete keukens van Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Bekijk onze complete keukens in de showroom

Eenmaal in de showroom ga je op zoek naar de complete keuken van je dromen. Samen met een keukenadviseur kijk je naar de mogelijkheden. Wat voor keukenopstelling wordt aangeraden? Welke apparaten wil je in de keuken? En hoe wordt de verdeling van kasten?

Tieleman Keukens levert honderden verschillende complete keukens. Alleen in onze showroom zijn er al zo'n 70 keukenopstellingen te zien. Landelijk, modern, greeploos of exclusief: kies voor de stijl die jij wenst.

Complete showroom keuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Wil jij ook een complete keuken kopen?

Maak direct een afspraak met een keukenadviseur van Tieleman Keukens of bestel ons brochurepakket (incl. verrassing). In het brochurepakket treft u veel voorbeelden van complete keukens aan.