Standaard keuken: functioneel met een tijdloos ontwerp

Standaard keuken: functioneel met een tijdloos ontwerp

Wilt u graag een standaard keuken die van alle gemakken is voorzien? Bij Tieleman Keukens helpen we u graag met het kiezen van een standaard keuken. Onze standaard keukens bevatten alles dat u nodig heeft en zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast monteren wij de keuken graag voor u. Dat is de service van Tieleman Keukens.

Keukenkasten standaard keuken

Voor een standaard keuken adviseren we vaak om te kiezen voor keukenfronten in neutrale kleuren, door het tijdloze karakter. Denk hierbij aan kleuren als wit, grijs, beige of bruin voor de keukenkasten. Ook zijn keukenkasten met een houtlook een populaire keuze bij standaard keukens. Keukenkasten met houtlook creëren namelijk ook een gezellige sfeer. Dit kan natuurlijk ook met keukenkasten in effen kleuren door deze te combineren met bijpassende keukenaccessoires

Tijdloze keukens

Bent u op zoek naar een standaard keuken waar u jarenlang plezier van heeft? Met een tijdloze keuken zit u altijd goed en bent u niet gebonden aan trends. Dankzij de neutrale kleuren en materialen past het ook in ieder interieur. Neem eens een kijkje op onze website bij ons aanbod van tijdloze keukens. Een tijdloze, standaard keuken kunt u volledig personaliseren, zodat het een keuken is die bij u past. Daarnaast verdient een standaard keuken de kwaliteit en uitstraling van Tieleman Keukens. 

Tijdloze keuken standaard
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Standaard keukenapparatuur 

Ons brede assortiment keukenapparatuur gaat van standaard uitvoeringen tot de meest luxe apparatuur met bijzondere extra’s. In een standaard keuken wilt u natuurlijk apparatuur dat haar werk doet. Denk aan koelkasten, fornuizen, afzuigkappen en ovens. Onze keukenexperts geven u graag advies over geschikt keukenapparatuur voor in een standaard keuken. Kwaliteit staat altijd voorop en bij Tieleman Keukens krijgt u er jarenlange service bij. 

Onderhoudsvrij keukenblad

Kies voor een keukenblad dat bij u past. Dat betekent dat het belangrijk is om na te gaan waar u het voor gebruikt en wat uw wensen zijn. Kunststof keukenbladen zijn bijvoorbeeld onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken, perfect voor in een standaard keuken! Ook een houten keukenblad is een populaire keuze bij standaard keukens. Door de warme kleur van hout brengt het sfeer in de keuken. Ook matcht een houten keukenblad met vrijwel alle soorten keukenkasten. 

Houten keuken zwarte muur
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Eigen montagedienst

Tieleman Keukens heeft een eigen team aan echte vakmensen die graag uw keuken monteren. Het plaatsen van een keuken is precisiewerk en ook daarin is Tieleman Keukens gespecialiseerd. Onze vakmensen willen u van A tot Z helpen: van het demonteren van uw huidige keuken tot het monteren en installeren van uw nieuwe keuken. Wanneer onze montagehelden klaar zijn nemen zij alle verpakkingen mee en is uw Tieleman-keuken klaar voor gebruik. 

Op zoek naar een standaard keuken?

Bij Tieleman Keukens hebben we standaard keukens voor ieder budget. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden. Tijdens uw afspraak maken we ook meteen een ontwerp voor een keuken die aansluit op uw wensen. Tieleman Keukens gaat voor 100% klanttevredenheid. Wij zijn pas tevreden over uw keuken wanneer u dat ook bent.

Simpele keuken wit
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Simpele keuken hout
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Witte standaard keuken houten bovenkasten
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek