Tieleman

Boerenkeukens: landelijke keukens met karakter

  
Op zoek naar een landelijke, boeren keuken? De boeren keukens van Tieleman Keukens zijn kwalitatief hoogstaand en brengen warmte in huis.

Gratis keukenmagazine aanvragen

Karakteristiek

Een boeren keuken ademt warmte, knusheid en nostalgie. Ouderwetse pannen hangen aan het pannenrek, veel hout en andere materialen uit de natuur, leuke motiefjes en afwerkingen, gietijzeren sloten en porseleinen handgrepen. Uiteraard heeft een boeren keuken geen elektrische kookplaat, maar een opvallend gasfornuis. Bij Tieleman heb je een ruime keuze uit inductie, gas en keramisch koken. Ook voor een boeren keuken heeft Tieleman bijpassende keukenapparatuur.

Showroom

Bij Tieleman Keukens zijn diverse boeren keukens te zien in onze showroom. Een mooi voorbeeld is de Tieleman Exclusief Kent: een landelijke keuken met karakter. Een andere boeren keuken is Introline Melbourne: iets strakker dan de Kent, maar wel met een prachtig granieten aanrechtblad. Liever geen 

graniet? Tieleman heeft ook diverse betonnen keukenbladen. Tieleman Keukens is de keukenexpert voor een breed aanbod aan kwaliteitskeukens. Ook kun je in onze showroom inspiratie opdoen in de speciale inspiratiewand vol met kleuren en fronten van Keller.

Meer informatie over boeren keukens

Meer rustieke boeren keukens zien? Vraag het gratis brochurepakket aan (inclusief kosteloze verrassing). Of kom een keer naar onze showroom in Middelharnis. Wil je er een gezellig dagje uit van maken? Eet dan gezellig een hapje in onze lunchroom.

Maak een afspraak