Boerenkeukens: landelijke keukens met karakter

Boerenkeukens: landelijke keukens met karakter

Op zoek naar een landelijke, boeren keuken? De boeren keukens van Tieleman Keukens zijn kwalitatief hoogstaand en brengen warmte in huis. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Vraag dan kosteloos het Tieleman Keukens keukenmagazine aan. 

Keukenmagazine aanvragen

Karakteristiek

Een boeren keuken ademt warmte, knusheid en nostalgie. Ouderwetse pannen hangen aan het pannenrek, veel hout en andere materialen uit de natuur, leuke motiefjes en afwerkingen, gietijzeren sloten en porseleinen handgrepen. Uiteraard heeft een boeren keuken geen elektrische kookplaat, maar een opvallend gasfornuis. Bij Tieleman heb je een ruime keuze uit inductie, gas en keramisch koken. Ook voor een boeren keuken heeft Tieleman bijpassende keukenapparatuur.

Ouderwetse keuken? 

Een ouderwetse keuken, ofwel een boeren keuken, heeft vaak een ietwat negatieve associatie. Maar wist u dat een ouderwetse keuken tegenwoordig weer helemaal in is? Het gaat met name om de sfeer en uitstraling van de ouderwetse keuken die het 'm doet! We willen rust na een dag hard werken en dat gevoel wordt door veel van onze klanten ervaren in een ouderwetse keuken. En zeg nou zelf: een ouderwetse keuken is geen ouderwetse keuken met alle moderne keukenapparatuur van vandaag de dag. Juist door te kiezen voor bepaalde handgrepen, keukenkasten en de juiste kleur creëert u zelf die boeren of 'ouderwetse' keuken waar u tot rust komt. Combineer deze elementen met de keukenapparatuur van nu en u heeft de boeren keuken die de uitstraling van 'toen' maar de gemakken van nu heeft. 

Showroom

Bij Tieleman Keukens zijn diverse boeren keukens te zien in onze showroom. Een mooi voorbeeld is de Tieleman Exclusief Kent: een landelijke keuken met karakter. Een andere boeren keuken is Introline Melbourne: iets strakker dan de Kent, maar wel met een prachtig granieten aanrechtblad. Liever geen graniet? Tieleman heeft ook diverse betonnen keukenbladen. Tieleman Keukens is de keukenexpert voor een breed aanbod aan kwaliteitskeukens. Ook kun je in onze showroom inspiratie opdoen in de speciale inspiratiewand vol met kleuren en fronten van Keller.

Meer informatie over boeren keukens

Meer rustieke boeren keukens zien? Vraag het kosteloze magazine aan. Of kom een keer naar onze showroom in Middelharnis. Wil je er een gezellig dagje uit van maken? Eet dan gezellig een hapje in onze lunchroom.

Boerenkeukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Nostalgische keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Boerenkeukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Boeren keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Maak een afspraak