Robuuste keukens

Robuuste keukens

Wilt u een keuken met pit? De robuuste keukens van Tieleman Keukens vormen een parel in uw huis. Robuuste keukens zijn ideaal voor keukens met een groot oppervlak. In deze keukens worden veelal materialen gebruikt zoals oud hout. Dit geeft een keuken een karaktervol uiterlijk. Gecombineerd met hypermoderne apparatuur maakt dit van elke robuuste keuken een droomkeuken. 

Wat is een robuuste keuken?

Een robuuste keuken heeft weinig organische vormen. Deze keukens worden namelijk gedomineerd door strakke lijnen: horizontaal en verticaal. Dit lijnenspel komt uitstekend tot uiting in keukens met een groot vloeroppervlak. De ruimte van robuuste keukens moet zo efficiënt mogelijk besteed worden en de keuken mag in dit geval een stempel drukken op de ruimteinvulling. Voorbeelden zijn hieronder te zien.

Robuuste keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Stoere keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kenmerken van robuuste keukens

Bij Tieleman Keukens merken we dat er steeds meer vraag komt naar robuuste keukens. Deze stevige en duurzame keukens kunnen tegen een stootje en hebben een stoere uitstraling. Bij Tieleman Keukens weten we precies hoe we met hout, beton, rvs en metaal de ideale robuuste keuken samen kunnen stellen.

Robuuste keukens Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Is een robuuste keuken iets voor u?

Wilt u meer inspiratie opdoen omtrent robuuste keukens? Vraag dan het kosteloze brochurepakket aan. U kunt gelijk met één van onze keukenadviseurs om tafel om alle mogelijkheden van robuuste keukens te bespreken. Dan maken we gelijk een ontwerp voor u, dat we daarna op onze LivingWall presenteren. Wilt u hier meer over weten, maak dan een afspraak of bel naar 0187 - 602 555.