Hippe keuken

Hippe keuken

De keukenmarkt is continu in beweging. Door continue innovaties en ontwikkelingen ontstaan er dagelijks nieuwe keukenideeën. Hier kun je als consument van profiteren, want al deze ideeën kun je gebruiken om je eigen keuken samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een hippe keuken die helemaal van nu is. We inspireren je graag met wat informatie en diverse foto's!

Is een hippe botanische keuken iets voor jou?

Een keuken hoeft allang niet meer standaard en basic te zijn. Het mag allemaal wat kleurrijker en gewaagder. Wat dacht je van een keuken in botanische stijl? Deze keukens kenmerken zich door zwart, groen en houten elementen. Mooie contrasten in de keuken, natuurlijke materialen en natuurlijk groene accenten. 

Hippe keukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Een hippe keuken speciaal voor lofts

Een ander voorbeeld van hippe keukens zijn keukens voor in een loft. Loft keukens hebben een stoer en haast ruig uiterlijk. Het industriële karakter van deze keukens is tegenwoordig erg hip. Ben je opzoek naar een hippe keuken met pit en karakter, dan is een loft keuken wellicht wat je zoekt. Gegarandeerd de eye-catcher van jouw woning!

Hippe keuken voor lofts
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Vervang keukenkasten door planken!

Keukens in een standaard uitvoering hebben zowel onder- als bovenkastjes. In een hippe keuken vervang je de bovenste keukenkasten door planken. Op deze manier komt de keuken meer tot leven. De voorraadpotten met muesli en pasta hoef je niet langer te verbergen achter de keukenkastdeurtjes, maar die laat je zien op een plank. Dat past uitstekend in een hippe keuken.

Hippe keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kiest u ook voor een hippe keuken?

We begrijpen heel goed dat hippe keukens je erg aanspreken. Bij Tieleman Keukens stellen we dit soort keukens graag samen vanwege het gezellige, sfeervolle karakter er van. Wil je alvast wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe, hippe keuken? We sturen je graag onze brochure toe. Hierin vind je diverse mooie keukens. Kom daarna gerust naar onze showroom en maak een afspraak met onze adviseurs, zodat we samen jouw nieuwe keuken samen kunnen stellen.