Duitse keuken kopen?

Duitse keuken kopen?

Een Duitse keuken kopen? De meeste mensen kopen een Duitse keuken omdat deze vooral bekend staan om hun hoge kwaliteit. Omdat Duitse fabrikanten de beste materialen en nieuwste technieken gebruiken om keukens te fabriceren, gaan keukens van Duitse keukenmerken jarenlang mee. Kiest u voor een keuken uit Duitsland, dan weet u dat u voor een keuken kiest die u jarenlang kookplezier gaat bezorgen. Bij Tieleman Keukens zijn we dan ook groot fan van Duitse keukens! 

Keukenmagazine aanvragen


Duitse keukenmerken

Wilt u Duitse keuken kopen? Tieleman Keukens in Middelharnis heeft uw Duitse keuken! Eggersmann Keukens, Schüller Keukens en next125 Keukens: de beste keukens uit Duitsland van de beste Duitse keukenmerken zijn bij ons leverbaar. Het grote voordeel is dat Tieleman Keukens uw taal spreekt, en u dus niet de grens over hoeft voor uw keuken uit Duitsland! Daarbij staat Tieleman Keukens bekend om de uitstekende service; tijdens én na de aankoop van een keuken. Wij weten alles van Duitse keukens, en kunnen u daarom van optimaal advies voorzien!

duitse keuken kopen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Is een Duitse keuken kopen duur?

Helaas wordt er vaak ten onrechte gedacht dat het kopen van een Duitse keuken heel duur is. De prijs van een keuken hangt uiteraard voor een groot deel af van uw wensen. Natuurlijk zijn er daarom Duitse keukens te vinden die heel duur zijn, maar dit geldt niet alleen voor Duitse keukenmerken. Dit geldt namelijk voor alle keukenmerken! Overal geldt: kiest u voor een standaard keuken, dan bent u voordeliger uit dan wanneer uw oog valt op een luxere keuken. Maar, wanneer u voor een Duitse keuken kiest, bent u ervan verzekerd dat u een goede en eerlijke verhouding heeft tussen prijs en kwaliteit.

Keukens in Duitsland kopen

Er wordt gezegd dat het kopen van een keuken in Duitsland relatief goedkoper is dan een keuken kopen in Nederland. Omdat Duitsland, zeker in Europa, toonaangevend is op het gebied van keukens is het zo dat in Duitsland het productieproces efficiënt is ingericht. Hierdoor kan er bespaart worden door fabrikanten van keukenonderdelen.  Maar dat wil natuurlijk niet meteen zeggen dat u per definitie goedkoper uit bent als u een Duitse keuken ook daadwerkelijk in Duitsland gaat kopen. Ga maar eens na: in de eerste plaats is een keuken kopen een kostbare tijdsinvestering. Helemaal als u naar Duitsland moet rijden. Daarnaast bestaan er verhalen over negatieve ervaringen met de Nederlandse keukenbranche. Natuurlijk zal niet iedere keukenverkoper even vriendelijk zijn, maar het is vooral uw eigen ervaring. En daarom nodigen we u graag uit in onze keukenshowroom om zelf te ervaren hoe onze keukenadviseurs u graag willen helpen! Dus bent u van plan een keuken in Duitsland te gaan kopen? Neem er de tijd voor en zorg dat uw Duits op orde is. 

Meer informatie over Duitse keukens

Wilt u een Duitse keuken kopen of wilt gewoon meer inspiratie opdoen binnen de Duitse keukenmerken? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze keukenshowroom in Middelharnis. Wij hebben een grote showroom met veel Duitse keukens. Misschien vindt u hier wel uw toekomstige keuken? Uiteraard kunt u ook met één van onze adviseurs om tafel, zodat we samen uw droomkeuken samen kunnen stellen.

Maak een afspraak

Duitse keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek