Maatkeukens

Maatkeukens

Tieleman Keukens ontwerpt, maakt en plaatst alle denkbare maatkeukens: variërend van strak en modern tot klassiek en landelijk. U bent bij ons niet gebonden aan standaard maten, want wij leveren alles op maat. Om die reden zijn alle breedte-, diepte- en hoogtematen mogelijk. Wij leveren enkel en alleen maatkeukens! 

Waarom kiezen voor maatkeukens?

Heeft uw keuken afwijkende afmetingen of is het zo dat u een écht unieke keuken wilt die precies bij uw huis past, dan zijn maatkeukens de perfecte oplossing. U kunt uw creativiteit volledig de vrije loop laten. Geef bijvoorbeeld een geheel eigen invulling aan het keukenblad en de spoelbakken. Maar ook op het gebied van kranen en inbouwapparatuur zijn de mogelijkheden ongekend en eindeloos. Kiezen voor één van de vele maatkeukens is dan ook een uitstekende keuze, uiteraard na een goede keukenvergelijking.

Maatkeukens van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Maatkeukens bespreken met onze adviseur

Bij Tieleman Keukens werken echte specialisten die jarenlang ervaring hebben met het ontwerpen en plaatsen van maatkeukens. Overweegt u een maatkeuken van Tieleman Keukens te laten plaatsen, dan vertelt één van onze adviseurs u tijdens een vrijblijvend gesprek graag meer.  U ontvangt een duidelijke tekening, waarop te zien is hoe de keuken eruit komt te zien. Daarbij zorgen wij uiteraard ook voor correcte plaatsing van uw maatkeuken. Maak gerust een afspraak

Maatkeuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De allermooiste maatkeukens

Bij Tieleman Keukens hebben we een oneindige passie voor keukens en alles wat daarmee te maken heeft. Onze adviseurs houden er van om met klanten mee te denken en zo de mooiste maatkeukens vorm te geven. Dit doen we ook graag voor u, waarbij we voor al uw wensen een passende oplossing weten te vinden. U bent van harte welkom in onze showroom om tal van maatkeukens te bekijken en uw eigen keuken op maat samen te laten stellen. Spreken wij u binnenkort onder het genot van een kopje koffie in één van onze maatkeukens in de showroom?

Moderne maatkeuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek