Zwevende keuken en keukenkasten

Zwevende keuken en keukenkasten

Een zwevende keukenkast creëert een ruimtelijk gevoel in uw keuken. Door de zwevende keukenkasten deels in te bouwen, nemen de kasten weinig ruimte in. Daarnaast geeft dit een surrealistisch effect.

Vraag het kosteloze Tieleman Keukenmagazine aan 

Zwevende keukenkasten zijn ideaal om een kleinere keuken groter te laten lijken. Omdat de vloer onder de zwevende keukenkasten goed zichtbaar is, lijkt een ruimte veel groter. Een ander voordeel is dat de vloer makkelijker schoon te maken is, omdat de keukenkasten niet op de vloer staan, maar net boven de vloer gemonteerd zijn. 

Zwevende kasten in een modern design

Als u de keuze heeft gemaakt voor een moderne keuken, mogen zwevende keukenkasten eigenlijk niet ontbreken. Denk er ook eens aan om zwevende keukenkasten te laten wegvallen in de muur. Dat zorgt ook nog eens voor een heel rustig effect. 

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van zwevende concepten. Meer zwevende keukens zien? Kom naar de showroom van Tieleman Keukens of vraag de brochure aan.

Wilt u juist géén zwevende keukenkasten, maar heeft u wel behoefte aan veel opbergruimte, dan is een en suite kast wellicht iets voor u. Ook een aanrader: de vrijstaande keuken.

Zwevende keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Zwevende keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer weten?

Wilt u meer weten over zwevende keukens en keukenkasten? Doe inspiratie op in ons keukenmagazine of kom langs in onze showroom. Om er zeker van te zijn dat onze keukenadviseurs alle tijd voor u hebben, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken. 

Maak een afspraak