Vrijstaande keukens

Vrijstaande keukens

Stijlvol en multifunctioneel zijn twee worden die gebruikt kunnen worden om vrijstaande keukens te omschrijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een vrijstaande keuken de ultieme woonwens is voor vele (hobby)koks. Er zijn tal van mogelijkheden voor de inrichting van vrijstaande keukens. Bij Tieleman Keukens zetten we deze mogelijkheden graag voor u op een rijtje.

Door in de keuken te kiezen voor vrijstaande elementen creëert u een ruime keuken. Heeft u een kleinere keuken? Dan is dit dé manier om een ruimtelijk gevoel te realiseren. Wanneer u een wat grotere keuken heeft, kunt u met vrijstaande elementen veel werkruimte creëren. Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaand fornuis: de blikvanger van uw keuken en tegelijkertijd een luxe uitstraling. Een vrijstaand fornuis geeft het nodige cachet aan uw keuken. 

Vrijstaande keuken van Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Een vrijstaande keuken is een maatwerk keuken

Bij Tieleman Keukens streven we ernaar om iedere klant 'naar huis te laten gaan' met zijn of haar droomkeuken. Een keuken waarover u laaiend enthousiast bent en waarbij u bijna niet kunt wachten om er daadwerkelijk in te koken. Om die reden bieden wij altijd maatwerk aan. Zeker wanneer er vrijstaande keukens gerealiseerd worden, is dit maatwerk van belang. Samen met u stellen we de ideale keuken samen. Daarbij delen we de aanrechtblokken en keukenapparatuur in zoals u dat wilt, om de ideale vrijstaande keuken tot stand te brengen. 

Vrijstaande keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Stel uw eigen vrijstaande keuken samen

Als het aankomt op vrijstaande keukens, zijn er vele mogelijkheden. Deze bespreken we graag samen met u tijdens een bezoek aan onze showroom. Hiervoor kunt u gerust een afspraak maken met één van onze adviseurs. Wilt u liever eerst wat inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Dan sturen wij u met alle plezier onze keukenbrochure toe. We hopen u binnenkort te verwelkomen in onze showroom, zodat we een keuze kunnen maken uit alle vrijstaande keukens.