Tieleman

Vrijstaande keukens

  
Stijlvol en multifunctioneel zijn twee worden die gebruikt kunnen worden om vrijstaande keukens te omschrijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een vrijstaande keuken de ultieme woonwens is voor vele (hobby)koks. Er zijn tal van mogelijkheden voor de inrichting van vrijstaande keukens. Bij Tieleman Keukens zetten we deze mogelijkheden graag voor je op een rijtje. 

Door in de keuken te kiezen voor vrijstaande elementen creëer je een ruime keuken. Heb je een kleinere keuken, dan is dit dé manier om een ruimtelijk gevoel te realiseren. Wanneer je een wat grotere keuken hebt, kun je met vrijstaande elementen veel werkruimte creëren. Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaand fornuis: de blikvanger van je keuken en tegelijkertijd een luxe uitstraling. Een vrijstaand fornuis geeft het nodige cachet aan je keuken. 

Een vrijstaande keuken is een maatwerk keuken

Bij Tieleman Keukens streven we ernaar om iedere klant 'naar huis te laten gaan' met zijn of haar droomkeuken. Een keuken waarover je laaiend enthousiast bent en waarbij je bijna niet kunt wachten om er daadwerkelijk in te koken. Om die reden bieden wij altijd maatwerk aan. Zeker wanneer er vrijstaande keukens gerealiseerd worden, is dit maatwerk van belang. Samen met jou stellen we de ideale keuken samen. Daarbij delen we de aanrechtblokken en keukenapparatuur in zoals jij dat wilt, om de ideale vrijstaande keuken tot stand te brengen. 

Stel je eigen vrijstaande keuken samen

Als het aankomt op vrijstaande keukens, zijn er vele mogelijkheden. Deze bespreken we graag samen met jou tijdens een bezoek aan onze showroom. Hiervoor kun je gerust een afspraak maken met één van onze adviseurs. Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken? Dan sturen wij je met alle plezier onze keukenbrochure toe. Naast de brochure ontvang je van ons ook een smakelijke verrassing. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze showroom, zodat we een keuze kunnen maken uit alle vrijstaande keukens.