En suite kast

En suite kast

Het geeft een waanzinnig mooi gezicht: een deur met aan beide kanten een prachtige boekenkast. In veel interieurs zien we deze zogeheten en suite kasten terug. Dit geeft een stijlvolle sfeer volgens alle normen van nu. De boekenkasten kunt u bijvoorbeeld vullen met de mooiste kookboeken waarin de lekkerste gerechten staan. Loop vanuit de woonkamer naar de boekenkast, kies een smakelijk gerecht uit één van de kookboeken en ga vervolgens in de keuken direct aan de slag.

Wat betreft de hoogte, breedte en diepte kan een en suite kast geheel op maat worden geleverd. Datzelfde geldt voor de afwerking. Kiest u voor houten handgrepen of vindt u gietijzer beter geschikt als materiaal: het is allemaal te regelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schuifdeur met glas-in-lood, maar ook een normale schuifdeur is mogelijk. Zo creëert u de perfecte verbinding tussen uw woonkamer en uw keuken. Bovendien biedt een en suite kast enorm veel extra opbergruimte. U kunt er naast boeken namelijk ook bijvoorbeeld servies of foto's in kwijt.

En suite kast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Bij Tieleman Keukens vinden we het altijd erg gaaf als iemand kiest voor een en suite kast, omdat dit toch een hele andere uitstraling aan een woning geeft. In onze ogen is die uitstraling altijd goed. Dat ziet u ook op de foto's: het ziet er gewoon heel erg strak en netjes uit en dat biedt meerwaarde aan een woning. Zeker als de woonkamer en de keuken ook in geheel bijpassende stijl gezet worden, is een en suite kast een echte aanwinst voor uw interieur. Wij zijn in ieder geval groot voorstander van deze soort verbindingen tussen woonkamer en keuken!

Een en suite kast in uw interieur

Ga gerust om tafel met één van onze adviseurs om te kijken hoe we met een en suite kast de ideale verbinding kunnen leggen tussen uw woonkamer en uw keuken. Wij denken graag met u mee over de plaatsing van deze kast en uw nieuwe keuken. U kunt op uw gemak alle keukens in onze showroom bekijken, zodat u kunt zien welke u het beste vindt passen bij de en suite kast die u gaat laten plaatsen. Vraag kosteloos ons keukenmagazine aan voor meer keukeninspiratie of maak direct een afspraak met één van onze keukenspecialisten.

Maak een afspraak

En suite kast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
En suite kast
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek