Tieleman

Nostalgische keukens

  
Beleef de weelderige tijd van vroeger in één van de nostalgische keukens van Tieleman Keukens. In deze keukens hangt een gezellige sfeer en is ruimte voor iedereen. In uw nostalgische keuken bereidt u de lekkerste maaltijden en u kunt er heerlijk lang tafelen. Het fijne aan nostalgische keukens is dat deze zeer geschikt zijn als landelijke woonkeuken die bruikbaar is voor jong en oud.

Vraag het gratis Tieleman Keukens keukenmagazine aan

Nostalgische keuken met de technologie van nu

In nostalgische keukens komt u veel natuurlijke materialen, zoals hout en steen tegen. Dit zorgt direct voor een warme, gezellige uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een keukenvloer bestaande uit stenen tegels of plavuizen. Niet alleen sfeervol, maar ook nog eens praktisch en gemakkelijk schoon te maken. In de nostalgische keuken combineert u dit met hoogwaardige keukenapparatuur en de nieuwste technologieën. Denk bijvoorbeeld aan PITT cooking of de Quooker.

Wie in een nostalgische keuken staat, krijgt dat heerlijke gevoel van vroeger. Dat komt onder andere door de massief houten kasten en laden, het hardstenen aanrechtblad en de gefreesede kastjes die veelal in nostalgische keukens te vinden zijn. De warmte en gezelligheid spatten van deze keukenstijl af. De juiste handgrepen zijn - hoewel het wellicht een klein onderdeel lijkt - essentieel voor deze uitstraling. Messing en koper zijn hiervoor de materialen bij uitstek.

Moderne keukenapparatuur in uw nostalgische keuken

Een nostalgische keuken oogt klassiek. Terwijl de huidige keukenapparatuur juist heel modern oogt. Hoe kunt u uw moderne keukenapparatuur in uw nostalgische keuken integreren? Het is mogelijk om het keukenapparatuur aan het zicht te onttrekken. Dat kan door inbouwapparatuur in te bouwen, zodat het zo min mogelijk zichtbaar is. Bij een nostalgische keuken hoort een breed gasfornuis. Dat kan met een grote schouw erboven, maar u kunt ook een afzuigkap laten inbouwen. 

Kenmerken van een nostalgische keuken

Een nostalgische keuken kenmerkt zicht door een warme uitstraling. Deze uitstraling kunt u creë´╗┐ren bij gebruik van de juiste materialen en accessoires. Denkt u bijvoorbeeld aan decoratieve tegeltjes, houten keukenkastjes, inbouwapparatuur, knusse accessoires zoals oude melk- of voorraadbussen, rieten manden of een klassiek servies. Denk ook aan de juiste tegelvloer die de sfeer van vroeger ademt. 

Plaatsen wij binnenkort uw nostalgische keuken?

Vindt u nostalgische keukens ook zo mooi en wilt u graag zelf zo'n keuken? Neem dan contact op met de keukenexperts van Tieleman Keukens. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van nostalgische keukens. Kom naar onze showroom om al onze keukens te bekijken, waarbij wij graag gelijk aan de slag gaan met het maken van een ontwerp voor uw keuken. U kunt ook alvast onze brochure vol inspiratie aanvragen om u te verdiepen in de mogelijkheden!